PR CUAET
-
Альберта
-
Ребят, скажите пожалуйста а на границу лэндится нужно ехать? Или по этой программе такого нет ?
-
Доброго дня. Подскажите пожалуйста, какие страны не впускают по продленному паспорту?
-
У кого було таке, що жодного підтвердження не надходило ані за 30, ані за 7, ані за 3 дні? І вас прийняли? Писала листи-тиша, на дзвінки не відповідають. Торонто. Аппоінтмент завтра
-
Мені прийшов email. Але краще перевіряйте і кабінет
-
Привіт всім , підкажіть будь ласка коли ми пройдемо в портал Головний аплікантів мій чоловік його обрали через провінціальну програму ЕЕ І в мене виникла така проблема що я загубила свій технічний Диплом і маю тільки свідоцтво про закінчення середньої освіти. Чи мені треба його показувати буде в ЕЕ диплом технічний Так як я в профілі чоловіка я писала себе і що маю технічний диплом але не робила вес і балів я йому ніяких не додавала. Чи мені краще прибрати з профілю цей технічний диплом і поставити просто школу ? Тому що підтвердити його ніяк не зможу загубився тільки маю свідоцтво загальної середньої освіти Дякую
-
Є вчителька, яка проводить визначення рівня мови і дає свій висновок, чи готові ви здавати tefaq. www.instagram.com/liudmyla_tefaq?igsh=eHp5amNrYXFhNDM= також можете подивитися на ютубі пробні відео з tef comprehension orale 2024, плвідповідайте на запитання, подивиться відповіді у кінці. Якщо набираєте мінімум 22 правильні відповіді з 40 питань, то вважайте що готові до одного з іспитів )) Щодо іспиту expression orale то на ютубі також є тренінги, можете порівняти свій рівень. Мені особисто цей вчитель дуже сподобався m.youtube.com/watch?v=afe1ZkPr_S8&pp=ygUUdGVmIGV4cHJlc3Npb24gb3JhbGU%3D У нього на каналі є папка з expression orale tef, рекомендую все подивитися і виписати для себе фразочки.
-
Мені прийшло за 30 днів. Я підтвердила, але не отримала листа , що пройшла підтвердження . нічого взагалі , ніяких дій. Сьогодні ввечері спливає термін 30 годин, якщо відмінять слот , в мене почнеться панічна атака 🤪
-
Раніше не приходило, відколи змінили систему запису то почали приходити на пошту
-
Я вказувала ту, з якої виписалася. Консул так сказав зробити
-
Всім привіт, таке питання, я правильно розумію WES зробила найвищий рівень ( магістр) , а шкільний диплом та бакалавра треба просто перекласти на англійську чи тільки WES додавати і все в аплікацію? Дякую