PR CUAET
-
Доброго дня! Потребую поради, так як сам ще не до кінця розумію, як правильно зробити. Мені потрібен документ від компанії, де я раніше працював в Україні, який підтвердить, що я там був працевлаштований. У ньому мають бути зазначені моя посада та основні обов’язки. Хто знає, як правильно називається такий документ з юридичної точки зору? Хочу звернутися у відділ кадрів з проханням підготувати його, але не впевнений, як його назвати. Дякую за будь-які поради!
-
Пiдскажiть будь ласка.Довiдку Record police in Canada треба для гуманiтарной программи робить?
-
Я також нервувала чому так довго, по факту вийшов інший термін.
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, чи вірно заповнена заява? Щиро вдячна наперед
-
Ого як довго…от блін, я щось розраховувала, що буде швидше зважаючи на їх інфу на сайті з приводу термінів
-
Система недосконала взагалі. У мене жодного листа
-
Може хтось знає. В мене другий слот (на себе) на травень місяць. Лист є, а у себе в кабінеті не бачу . Дзвонити в консульство?
-
Все вірно. А зараз коли відкриваю , то вже «ТАК» не активне
-
Сумно, але дякую що поділились, я тепер буду менше нервувати
-
Навряд чи. Бо термін дії ворк перміту не повинен перевищувати термін дії паспорта. Видадуть новий перміт до кінця паспорта. Але якщо ви вже подалися, то ви ще можете встигнути отримати паспорт до кінця березня (залежить від наступної дати відправки паспортів)
-
Тому що ви вже підтвердили тому і не активно.В мене теж так було за 30 днів.За 7 днів прийшло.Не хвилюйтеся
-
І ще чи буде достатньо сторінки з пропискою в паспорті чи треба окремо довідку якусь мати.?
-
Тут у чаті писали що на Торонто треба.Може і на інші.Краще зробити на всяк випадок я думаю