PR CUAET
-
24 года?
-
9 декабря
-
Яку адресу Ви вибирали звідки забирати паспорт в Україні?
-
Що робити, якщо не приходить код на е мейл?
-
С удовольствием отметим это долгожданное событие. Вы в Квебеке подавались? Какого числа?
-
У моїй заяві не було адреси, просто вказала посольство в Оттаві та dhl
-
Я як раз продовжила до зміни черги)я думала, що та черга також актуальна, а виходить все обнулили?))
-
Таак, а ще вхід з допомогою банку знову
-
Стаді перміт вашої дитини не залежить від терміну 31 березня. Він залежить від вашого ВП. Можна подати будь коли.
-
Ви бачили? Нова фішка в системі: не треба довго чекати, кнопка "Записатись в чергу" випадає одразу
-
А что полезного вы хотели бы/ожидали увидеть в этой группе? что по вашему «полезное» и не «субъективное» в программе, которая четкими критериями не отличается в принципе? И вызывает массу различных споров адвокатов иммиграционных, не говоря уже о простых обывателях без спец образования и опыта. Да и кому то переживания, а кому то более четкое понимание как лучше аргументировать свой кейс или возможно добавить какие то документы/письма, если кейс уже отправлен на рассмотрение.
-
Я питала,і всі вони говорять по різному😁
-
Якщо є сумніви - спитайте у міграційних консультантів.
-
Дякую , піду знову стану в чергу , бо в відпустку рекомендують їхати все-таки з паспортом новим
-
Дякую!
-
В групі вже є всі відповіді. Легко знаходяться через пошук. Більшість навіть в закріплених. Який сенс писати щодня одне й те саме. Як зʼявляються новини/питання, пишемо. Як ні, обговорюємо і не те щоб зовсім флуд, а таки повʼязані з гуманітаркою моменти
-
Надіюсь шо так і є як ви кажете)
-
Ми з вами десь поруч)
-
Так обнулили. До речі є зміни на краще. Тепер кнопку черга очікування не потрібно довго чекати. Вона з'являється одразу.
-
Так , я старожил ахах, вже сьомий місяць чекаю і думаю ще довго тут буду , бо гум сповільнилася добряче))
12 Jan 2024, 17:45
356969/404410
8 minutes ago