PR CUAET
-
так, потрібно. щонайменше потрібно сказати скільки ви заробили, навіть якщо сума менше мінімуму, який оподатковується www.wealthsimple.com/en-ca/tool/tax-calculator/ontario - поставте тут свою провінцію, введіть дані, подивитесь скільки треба заплатити податку або CPP. Наприклад, в Онтаріо якщо ви заробили 14000, треба заплатити 18 доларів провінційного податку, не треба платити федеральний, і 1250 відрахування на СРР (якщо ви не старші за 65 років, тоді можна opt out платити СРР).
-
Тобто якщо в мене є зараз тільки свідоцтво загальної освіти мені тільки це вказати в education ? То що можу підтвердити А в хістооі я можу писати всі свої закінчені курси ? Бо маю 2 диплома з коледжу в Польщі але їх не показувала бо вони усе одно не додає балів Мені їх в хісторі писати чи взагалі не вказувати нічого Заплуталась з цим усім Бо чи треба мені буде тоді перекладати усе на англійську щоб їм показати ? Дякую
-
Дякую це де можна усе прочитати , Бо я думала якщо чоловік головний аплікант то від дружини нічого не треба
-
Підкажіть, будь ласка, коли заявку на продовження ворк перміт апрувають, в кабінеті одразу нова дата чи чекати на документ?
-
Подскажите, пожалуйста, что нужно тут ответить, если подаю детям на стади, сейчас один в 8, другой в 9 классе. Ворк пермит у мужа до 27 года, у меня до 26. Получается им стади выдадут только до окончания 12 класса, поэтому нет смысла отвечать да, верно?
-
Мені зараз показує всі вільні слоти на Едмонтон, але коли намагаюсь забронювати, то пише, що вже зайнято 🤷
-
Важко сказати, що взагалі немає відношення до гуманітарної. Немає гіпотетичне закінчення війни відношення? Та має саме пряме на частину кейсів. Та й якби обговорювали сугубо питання, що вже описані в гайді, скільки б людей в принципі зайшли б в цю групу і навіщо? Не говорячи, про те, щоб ділитись з незнайомими людьми рухами по своєму кейсу (не говорячи про подробиці), який знову ж таки може відрізнятися від решти кардинально?
-
Так, бо ви фізично не можете надати документ, а його будуть питати. Якщо напишете в персонал хісторі- тоді документ додавати не треба. Можете пояснити чому ви написали навчання в персонал хісторі в Letter of Explanationі додати його до пакету документів в секції additional documents В personal history писати ВСІ activities за останні 10 років. Лише перелік, документального підтвердження не треба Там є умови, читайте.
-
Добрый день, возможно кто то сталкивался с подобным, изначально я подписала оффер на одну позицию, потом меня повысили и я уже отработала год на новой позиции, но оффер я не переподписывла. Для подачи мне нужно обязательно новый оффер с новой должностью либо можно попросить работодателя написать референс с указанием, с какой даты профессия поменялась и подгрузить это письмо вместе со старым оффером?