PR CUAET
-
Дипломаттчна пошта діє за замовчуванням. Нічого додатково робити не треба, просто чекайте коли паспорт буде доставлено.
-
это очень быстро лечится, там такие рейды против нелегалов, что мало не покажется, я это видела своими глазами в Чехии
-
Всього тиждень різниці а така різниця
-
можно, если у ребенка нет wp или study permit
-
Моя сусідка - подружка подалась на тиждень пізніше ніж я 20.11 Вона ще навіть біометрію не здала Я мовчу взагалі про еліджібіті
-
Якщо у вас один закордонний паспорт, то можете податись на другий. Теж маємо один до 26 року, подались на другий. Ви можете мати одночасно два закордонних паспорти за законом.
-
Добрий день. Сестра з дітьми має візу CUAET, в Канаді ще не була. Чи є ще можливість приїхати до Канади?
-
Нет Это правила их страховой В нормальных компаниях такие штрафы тоже есть но это в среднем 10% от оставшейся суммы Единственный нормальный вариант это купить другую машину и поставить на этот полис что бы не платить за воздух
-
Доброе утро уважаемые У мне произошла неприятная ситуация. Купил машину оформил страховку TD insurance. Оплатил первый месяц, но сложилось так что продал машину в этом же месяце когда и открывал страховку . Закрыл страховку но не уследил что в случае закрытия страховки должен выплатить штраф половину страховки за год итог на мне висит 3000$. Моно ли с этим что-нибудь сделать оспорить или аннулировать может кто знает чем может помочь как можно решить эту проблему или нельзя решить. Спасибо
-
Чи є просування по AOR?яка остання дата подачі отримує?
-
Нет Это правила их страховой В нормальных компаниях такие штрафы тоже есть но это в среднем 10% от оставшейся суммы Единственный нормальный вариант это купить другую машину и поставить на этот полис что бы не платить за воздух
-
Доброе утро уважаемые У мне произошла неприятная ситуация. Купил машину оформил страховку TD insurance. Оплатил первый месяц, но сложилось так что продал машину в этом же месяце когда и открывал страховку . Закрыл страховку но не уследил что в случае закрытия страховки должен выплатить штраф половину страховки за год итог на мне висит 3000$. Моно ли с этим что-нибудь сделать оспорить или аннулировать может кто знает чем может помочь как можно решить эту проблему или нельзя решить. Спасибо
-
Міністр такого не казав, це "аналітика" того одного вебсайту. На превеликий жаль закінчення війни поки відбувається лише в головах як і в 2019 році. Воно можливе на умовах капітуляції, а це буде інша країна, інші гуманітарні підстави і інший уряд
-
Як швидко вам вдалося знайти роботу?
-
Дякую!
-
1. любой брать за основу, как текущий статус. а подаваться на то, на что хотите 2. виза и vr или sp никак не связаны совсем. естесно, крепить новый паспорт, тк срок у него дольше, а вам же нужен документ на 3 полных года
-
Вони ж правду кажуть😁. Листопад зараз на розгляді. А виглядає так що ви вимагаєте від них когось тормознути і взяти вашу аплікацію. Вони ж не підряд розглядають еліджибиті. Це не аор
-
В гуманітарній не раджу вам робити акцент на можливих репресіях, ( хоча і співчуваю вам бо те про що ви пишете- цілком реально) але це більше тягне до кейсу про біженство.
-
Можливо хто знає, чи можна продовжувати ловити слоти якщо стоїш у черзі?
-
Бенефіти на ліки будуть діяти тільки до 31 березня 2025? хто знає?
12 Jan 2024, 17:45
357086/403736
3 minutes ago