PR CUAET
-
Як швидко вам вдалося знайти роботу?
-
Дякую!
-
1. любой брать за основу, как текущий статус. а подаваться на то, на что хотите 2. виза и vr или sp никак не связаны совсем. естесно, крепить новый паспорт, тк срок у него дольше, а вам же нужен документ на 3 полных года
-
Вони ж правду кажуть😁. Листопад зараз на розгляді. А виглядає так що ви вимагаєте від них когось тормознути і взяти вашу аплікацію. Вони ж не підряд розглядають еліджибиті. Це не аор
-
В гуманітарній не раджу вам робити акцент на можливих репресіях, ( хоча і співчуваю вам бо те про що ви пишете- цілком реально) але це більше тягне до кейсу про біженство.
-
Можливо хто знає, чи можна продовжувати ловити слоти якщо стоїш у черзі?
-
Бенефіти на ліки будуть діяти тільки до 31 березня 2025? хто знає?
-
Зайшла тільки що подивитися слоти на Едмонтон і написало: що слотів немає на мій запит ( 3 слоти) спробувати зменшити кількість слотів або можу стати у чергу. !!! Буквально одразу!
-
я б не надеялась на быстрое окончание, увы. Не дай бог капитуляция, беженцев только в разы больше станет везде, никто не хочет жить в рашепомойке, а мне тогда, вообще, возвращаться нельзя будет и придется родным бежать, бросив недвигу и все нажитое, они первые на репрессии и я с ними
-
Вы уведомляли банк о новом SIN ? Верификация через Interac проходит по банковской карточке (по крайней мере у меня так было). Если у банка ваш старый СИН или мало времени прошло - это может вызвать проблемы.
-
А можливо (це лише моя думка і я можу помилятися), зараз Refugee усім українцям пишуть? Навіть тим, в кого там нема нічого вказаного, що б кваліфікувалося як Refugee
-
Немає 12 січня зупинилися
-
Сподіваюся що почнуть знову викидати слоти з наступного тижня. Ще ж тільки три дні як не викладають. А до цього були
-
тут доречі данні вони не оновлюють як я зрозумів
-
Я мала на увазі чи система буде давати ловити так як у черзі. Бо як все зараз працює невідомо.
-
Basic Autopac all-perils coverage for these vehicles is limited to collision and upset protection up to the declared value, to a maximum of $70,000 including taxes.
-
www.mpi.mb.ca/new-and-leased-vehicle-protection/
-
Під час купівлі. Або у ділера, або у мпі при оформленні
-
А цю gap insurance потрібно купувати від час купівлі авто, чи можна пізніше, через деякий час?
-
Відсотки з банку жодна страховка не покриває. Gap insurance платить різницю між ціною авто в салоні і на ринку все. Страхування не включає admin fees від ділера.
12 Jan 2024, 17:45
Post 357099 of 406684
3 minutes ago