PR CUAET
-
Можливо хто знає, чи можна продовжувати ловити слоти якщо стоїш у черзі?
-
Бенефіти на ліки будуть діяти тільки до 31 березня 2025? хто знає?
-
Зайшла тільки що подивитися слоти на Едмонтон і написало: що слотів немає на мій запит ( 3 слоти) спробувати зменшити кількість слотів або можу стати у чергу. !!! Буквально одразу!
-
я б не надеялась на быстрое окончание, увы. Не дай бог капитуляция, беженцев только в разы больше станет везде, никто не хочет жить в рашепомойке, а мне тогда, вообще, возвращаться нельзя будет и придется родным бежать, бросив недвигу и все нажитое, они первые на репрессии и я с ними
-
Сподіваюся що почнуть знову викидати слоти з наступного тижня. Ще ж тільки три дні як не викладають. А до цього були
-
тут доречі данні вони не оновлюють як я зрозумів
-
Я мала на увазі чи система буде давати ловити так як у черзі. Бо як все зараз працює невідомо.
-
Нє, трошки не те. Пан Дмитро (не можу тегнути нажаль), колись писав, що дешевше брати gap insurance від mpi ніж від дилера. Gap insurance - покриває різницю, коли розбили нову машину в тотал, але mpi платить basic amount - це мінус податки і проценти банку. Наприклад, авто за 30к + 3600 такси і проценти, у сумі 42 десь. А після total loss без gap insurance mpi виплатить навіть менше 30к. Тобто покупець попадає на 10к+. А з цім страхуванням - повну суму на день покупки авто відшкодовують.