PR CUAET
-
Reported to admins.
-
Скаргу надіслано
-
/report учасник чіпляється з нелогічними питаннями. А саме: ця програма не розрахована на біженців від війни. Чіпляння недоречні. Постійний троль, який будоражить чат, так собі розважаючись
-
Я - з кінця листопада, але також ще в очікуванні 💁🏼
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, на Portal 2 потрібна фото не старіше ніж 6 місяців чи 12?
-
Дякую, а вартість адвоката сюди входить чи окремо? Ріелтор я так розумію випадає з рівняння, брокеру платить сам банк.
-
Написано за 30 дней за 7 дней и за 3 дня
-
Доброго вечора) Хотіла сьогодні відправити документи для отримання довідки в Німеччину через Міст експрес ( так як Канада Пост не працює). Міст не приймає мій лист , бо я немаю імені конкретного отримувача. Мені відома тільки адреса та сама організація в Німеччині ( це вся інформація, яка вказана в аплікації). Можливо в когось була подібна ситуація… або можливо хтось порекомендує іншу поштову службу. Дякую.
-
Щиро дякую за відповідь 🙏
-
Мова про остаточне підтвердження запису яке приходить на пошту, в кабінеті нічого такого немає
-
Хоча я підписала просто імʼя і прізвище, але потім вебформою дослала з підписом. Дозапиту з цього приводу не було
-
Сьогодні подавала документив Едмонтоні на дітей 18, 14, 11 років. Молодшій було фото, старших робили фото на місці хоча я зробила їм фото заздалегідь всім. У того що 14 років ID не питали щоправда йому тільки тиждень як 14 років. Оплачувала дебетовою карткою хоча можна було і many order. Оплата за кожного окремо. Ми зайшли в 14 хоча запис був на 12. Місце реєстрації підтверджували довідкою ВПО. Мене питали про лист про підтвердження візиту, хоча мене викликали по призвіщу тобто в них був запис про мій візіт.
-
Reported to admins.
-
Скаргу надіслано
-
Дякую
-
Рекомендують роздрукувати і підписати від руки.
-
Є тут в чаті декілька людей з кінця вересня. А ви з липня чекаєте? 😟
-
Ми з чоловіком здали біометрію 11 липня, наразі також тиша 💁🏼
-
Добрый день, подскажите нашего стоматолога в Эдмонтоне.
-
В один день з Вами. 29.11.23 подача. 26.06 здала одну біометрію з трьох (на депендантів так досі і не прислали запрошення на здачу біометріі), і теж більш нічого з тих пір…
12 Jan 2024, 17:45
357178/445547
13 minutes ago