PR CUAET
-
Дадуть на срок дії ваших ворк пермітів тому краще прикріпити ворк перміт батька який до 2027 року
-
Доброго вечора, всім. Чи отримував хтось останніми днями AOR?
-
Добрий вечір. Питання - додавати лише IRCC as Recipient чи ще треба інших додавати? Там просто цілий список установ є й Government of Alberta. То я не знаю чи треба додавати? Дякую
-
Доброго вечора. Плануємо подавати маму 79 років по гуманітарній. Якщо вона буде отримувати фінансову допомогу від провінції чи вплине це негативно на рішення?
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, чи в кого є досвід виготовлення дублікату Українського диплому перебуваючи в Канаді?
-
Ні, тільки діджитал фото
-
Так, для порталу 2.
-
Для порталу 2?
-
Я тоже согласна, что информации только в Канаде
-
А потрібна тільки одна сторона фото ? Чи зворотна тоже, з датою ? Дякую.
-
Обновили, возможно нужно и вправду подождать
-
Подскажите как оплачивать оформление загран паспорта в консульстве?
-
Якщо ви оплатили зразу в кінці подачі аплікації, то нічого прикріпляти не потрібно.
-
Вам треба спробувати звернутися за дублікатом в архів вашого навчального закладу.
-
Бачила що відписували про дублювання і сьогодні бачила купу пошти в Консульстві від FedEx, DHL щось інше
-
Прописку в Україні підтверджували довідкою переселенця бо ми з Криму
-
Відгукніться будь ласка, хто дублював заявку на доставку паспорту з України через DHL ще й фізичним листом до консульства? Тобто не тільки на імейл а ще й на звичайну адресу? Чи допомогло це пришвидшити процес? Якщо не Канада пост, то як ще можна відіслати листа? Дякую.
-
Спілкуємося без флуду будь-ласка
-
Записані двоє дітей на одну дату, але різний час. На одну дитину прийшов лист і на пошту, і в електронному кабінеті було повідомлення. А на другу дитину досі немає.
-
Знаю що відправляють пурплатором з офісу але я тільки на електронну пошту
12 Jan 2024, 17:45
357214/431147
2 minutes ago