PR CUAET
-
Я з телефону не можу зайти. Через дію не впускає. А електронного ключа немаю. Вчора вияснила, що не бачу слотів на червень(як тільки викидають нові) бо люди писали що весь день в Оттаві висіло 2 слоти, а я весь день заходила і мені навіть не висвітлювалась нова дата. Казали пробувати оновлювати налаштування компʼютера. Якась халепа з тими слотами ((
-
Це було в моїх знайомих. Надавати він нового роботодавця інформацію таку як при подачі на номінацію. Job offer, Employer letter, Reference letter, Paystub, T4 якщо є. Бажано додати LOE. Подаєте ви. А там далі по ситуації.
-
Може десь з бібліотеки зайти так з комп'ютера. В мене один день вночі показувало слоти а скільки не натискала писало вже нема, хоч показувало що є😢Отака штука недобра.
-
Рекомендую Тетяну Карбованець👍
-
выводы делайте сами.
-
Вот вам чутка конспирологии: dip.bundestag.de/vorgang/sechste-verordnung-zur-%C3%A4nderung-der-ukraine-aufenthalts-%C3%BCbergangsverordnung/316843?f.deskriptor=Ukraine-Aufenthalts-%C3%9Cbergangsverordnung&rows=25&pos=1&ctx=e Немцы продлили их версию CUAET до 2026 года. Я бы делал из этого выводы, что в 2025 году будет оставаться не ясность и пока всё будет идти своим чередом. Хотя, Канада, эту проблему решила пока до 2028 года.