PR CUAET
-
Ну по перше Як напишіть більш чіткіше ваше розширену відповідь Бо наче його поставили на облік без його присутності Що протиречить сьогоденнім законам Тому що на облік можна було стати через консульство колись давно А з травня виключно за особистої присутності А родичі взагалі не допускаються
-
спасибо, я не подавалась, попробую по экономической, для начала
-
Добрий вечір. Чи є в групі той,кому як і нам консультант при заповненні аплікації сказала,що біометрію здавати не потрібно😠. І ми подались у лютому 2024. До цього часу ні чого не чути. Прийшов лист тільки коли закрилась програма, з інформацією,що наш кейс у них
-
Спасибо большое. Буду узнавать про Оттаву
-
Спасибо большое
-
Здається кімната від 1 січня в двухповерховому будинку на другому поверсі, район Dixie&Burnhampthorpe Місісага 800$ (все включено в цю ціну) за перший і останній місяць оплата Живуть українці, володарка українка
-
Доброго вечора!Отримала продовження Work Permits по програмі CUAET але відмітки CUAET немає!!!Можливо хтось стикався з таким, куди мені звертатися?
-
Да, тут человек супер тревожный попался, 8 раз долбил… но сам факт задержки на каждый запрос вызывает интерес: что можно увидеть (и что увидели люди, заказавшие atip в этом чате) чтобы понять стоит процесс или нет. Поделитесь, какая информативность этих запросов, стоит ли рисковать возможной паузой?
-
При заповненні аплікації сдавати біометрію не треба. Біометрію будете сдавати, коли отримаєте лист запрошення на біометрію. До аплікацій від лютого 2024 ще не дійшла черга на розгляд.
-
Тоже в сомнениях, так как слышала, что каждый запрос или дополнительная инфо затягивают процесс. Может специалисты в курсе, что значат эти статусы, мне лично они ни о чем не говорят
-
Дякую