PR CUAET
-
Макс в мене через 5ть місяців закінчується строк закордонного паспорту. Новачок щодо слотів. Який порядок дій? Якщо є час й натхнення на відповідь допоможи благаю… Або будь-хто, якщо дочитали мене до кінця.
-
То ви стали в чергу очікування, як тільки прийде пропозиція на візит (час та дата) і ви підтвердите! на сайті е консул в "зверніть увагу " лише тоді ви будете в е черзі.
-
Дають ці ноутси щось чи ні, але комусь вони реально допомогли якось із розумінням скільки ще очікувати? Чи є взагалі в них потреба?
-
Достатньо
-
Додам що підвох коли не платиш за біометрію відразу у тому що невідомо коли отримаєш запит на біометрію. Тобто не раніше лютого отримаєте номер аплікації та запит на оплату а потім незвісно коли запит на сдачу на біометрії
-
Спасибо
-
Так
-
Надовго?
-
І правда, як вийти 🤷 Можливо якщо ви не погодились на цей візит шо на 18 грудня то таким чином виписуєтесь з черги очікування.
-
Та я це розумію. Саме основне ,що 2 рази її перепитували чи потрібно платити? 😡
-
Кожного року так на 2 міс майже
-
Вчера проще, почтальон, возможно даже ещё на отделении указал, что адресата нет по адресу, а значит автоматом штраф.
-
Подскажите, а если изменилось семейное положение с separated т.к муж прилетел из Украины и тут снова начали жить вместе: как в этом случае декларировать налоги?
-
Дякую
-
Крімінал пише що пройдено
-
Спасибо!
-
Ви хочете вперше на TPR подаватися чи він вже є і треба продовжити ?
-
Вітаю! Як family ! Вказати дату коли змінився статус.
-
Мені нічого
-
Ноутси більше похожі на автоматичне вивантаження документів
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago