PR CUAET
-
Вам до АОР купу місяців, може просто написати на веб форму листа, або якщо ви повернетеся на цю роботу, то може і нічого не треба робити. Це просто думки
-
В продолжении разговора Пришли два подтверждение через 3,5 часа о свободной дате на май в оттава Правда две разные даты нам с ребенком Но хорошо что и это есть Кто знает где лучше купить билеты на самолет Поделитесь сайтом)) Куплю за пол года)
-
Підкажіть, будь ласка. Я вже записалась на закордонний паспорт в Оттаві. У мене є діючий паспорт і старий, який до 2018 року. Я знаю, що його потрібно анулювати, але як це зробити? Паспорт неможливо фізично принести, бо повернутись некуда, щоб забрати. Хто з цим стикався? Читаю вище, ніхто не писав. В яку поліцію йти в Канаді? Допоможіть, у когось було таке?
-
Не було виїздного, недолетіли, хоча їхати було скоріше .
-
вперше податися
-
www.facebook.com/share/p/1B9acLZaea/?mibextid=WC7FNe Тут всі категорії описані
-
На виїзному приймали ще тих , у кого закінчився паспорт
-
Хто не казав? Вони взагалі не розмовляють з людьми.
-
А вони і не казали, що будуть багатодітних приймати. Точно говорили про інвалідів, літніх після якогось віку та важкохворих
-
Здравствуйте! Только что засабмитила EOI, должен прийти емаил? Мол, приняли вас в эти ряды интересующихся? Мне ничего не приходило🤷♀️
-
Спасибо! Понятно!
-
Не не это вы говорите о письме, когда вас выбрали! Это я конечно понимаю. Я имела ввиду должно ли прийти письмо подтверждение, что я зарегистрировалась в EOI.