PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка. Я вже записалась на закордонний паспорт в Оттаві. У мене є діючий паспорт і старий, який до 2018 року. Я знаю, що його потрібно анулювати, але як це зробити? Паспорт неможливо фізично принести, бо повернутись некуда, щоб забрати. Хто з цим стикався? Читаю вище, ніхто не писав. В яку поліцію йти в Канаді? Допоможіть, у когось було таке?
-
Не було виїздного, недолетіли, хоча їхати було скоріше .
-
вперше податися
-
www.facebook.com/share/p/1B9acLZaea/?mibextid=WC7FNe Тут всі категорії описані
-
На виїзному приймали ще тих , у кого закінчився паспорт
-
Хто не казав? Вони взагалі не розмовляють з людьми.
-
А вони і не казали, що будуть багатодітних приймати. Точно говорили про інвалідів, літніх після якогось віку та важкохворих
-
Здравствуйте! Только что засабмитила EOI, должен прийти емаил? Мол, приняли вас в эти ряды интересующихся? Мне ничего не приходило🤷♀️
-
Спасибо! Понятно!
-
Не не это вы говорите о письме, когда вас выбрали! Это я конечно понимаю. Я имела ввиду должно ли прийти письмо подтверждение, что я зарегистрировалась в EOI.
-
Нічого і не приходить
-
Хто знає скільки часу між тим як принесли повідомлення у поштову скриньку і тим коли можуть виписати штраф? Як що ти не в Україні і не можеш це зробити.
-
Після подачі заявки на EOI може пройти деякий час, місяць два. Також на даний момент, залежить від вашої професії чи надішлють вам листа запрошення на подачу на номінацію, тобто на AOS На скільки зараз показує статистика, навіть набрані бали не є показником, що оберуть