PR CUAET
-
User Катя has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую. Поки лиш повідомлення що в черзі прийшло
-
Важливий та ще й цiкавий ;) момент про який треба знати, під час купівлі Brand new property в Канадi, який НЕ знають навiть багато Рiэлторiв!
-
Добрий ранок, хтось може порадити людину яка може помогти впіймати слот.Я вже звертаюсь в друге, та людина, яку порадили, не відповідає…
-
User Алина🐈⬛ has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Данил has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Амина Горелова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Люди, шо робити, висить купа слотів, які зловити неможливо але в чергу відповідно стати теж не виходить?
-
Добрый день достал сегодня письмо: Original Passport Request. О просьбе предоставить паспорт на вклейку визы. Скажите пожалуйста это значит что виза уже одобрена или это еще не факт что мне ее вклеят?
-
Система оновлюється, вчора було так само. Чекайте на сторінці зі слотами, можливо, чекати доведеться декілька годин. Не переходьте по датам, просто замріть на цій самій сторінці. В сусідній вкладці включіть ютуб або щось ще, що комп або планшет не вимкнувся.
-
User Анастасия Сергеевна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Да плевать мне на эти кейсы и пр ценой капитуляции, я и до войны жила где хотела и как хотела. И да, сестра вдова и волонтер, помогает таким же вдовам с детьми, общается, так девочки с оккупированных территорий говорят, что орки первым делом со списками ходили по домам АТОшников и активистов , у них списки уже были , когда они зашли, даж в Ирпене
-
User Александра has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
вчера только узнавала , в принципе др боли просто самому взять , буду пробовать ,4.70 сбор и + сам документ
-
вопросы логичные. Вы хотите оставить в чате только миллион вопросов- ну, когда же дадут, когда? Иии?
-
Доброго дня, питання стосовно використання мульті візи для в'їзду та виїзду з Канади. Заїжджала по ній в 2022, потім оформлювала статус по програмі CUAET , тепер треба ненадовго виїхати за країни,чи можу я користуватися цією візою, щоб не втратити цей статус?! Дякую🙏