PR CUAET
-
User Татьяна Кожевникова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Подавала жена. Я собирался лететь забирать 😐
-
І не повинно бути по ідеє, головне щоб на пошту прийшло повідомлення про візит за добу до самого візиту. Я вчора подавала, то кажу з власного досвіду.
-
може тоді краще дружина забере?)
-
Да это я читал. Но там про детский не сказано 😐 не хочется тратить 500$ и сутки на удачу. Сказали одно а будет по-другому как это обычно бывает
-
точно не знаю чи це буде відноситись до вас, бо дружина подавала 🫣
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/otrimannya-vigotovlenogo-zakordonnogo-pasporta
-
Хтось знає підтвердження досвіду роботи - можна просто лист з фірми що працював там ( з якого по який період, ставка ,посада ,підпис ) ,але фірма немає своїх бланків Досвід з за межі Канади. І як будуть перевірити ,вони до них пишуть чи куди ? Дякую .
-
Торонто. То что сказал Консул что можно без резерв+ - слабо верится.
-
Хтось знає підтвердження досвіду роботи - можна просто лист з фірми що працював там ( з якого по який період, ставка ,посада ,підпис ) ,але фірма немає своїх бланків Досвід з за межі Канади. І як будуть перевірити ,вони до них пишуть чи куди ? Дякую .
-
Конечно другой отдел этим занимается, но столкнувшись с канадской бюрократией вполне могу предположить, что при передаче кейса в другой отдел его могут заморозить на месяц, пока ноутсы не выгрузят и не отчитаются
-
Якщо запит прийде, у вас навіть не буде куди підвантажити попередню. Тому варіант один - йти і робити.
-
Если б могла - я бы не спрашивал) нам с Галифакса лететь. В любом случае спасибо за советы
-
Все як ви написали +контактні дані. Адреса, імейл, телефон. Фірмовий бланк бажано, але не обов'язково
-
ну в такому випадку тут тоді допоможуть тільки ті, хто нещодавно забирав там...
-
Дякую
-
по закону можете мати 2 паспорти. тому не відмовлять. тільки наче треба заяву написати, що перший паспорт хочете залишити
-
Вітаю, таке питання: чи не відмовлять у оформленні другого паспорту якщо перший діє до 2028 року? Слот і резерв+ маю
-
Інколи просять резерв інколи ні, забирати готові паспорти без слоту в усіх консульствах
-
Вони все повільніше і повільніше обробляють.Майже 5 місяців зараз треба чекати на AOR.
12 Jan 2024, 17:45
357510/429540
2 minutes ago