PR CUAET
-
😔😔😔
-
Правильно , інші фактори типу депресія, не можу працювати , сижу на всьому готовому, але регулярно доначу лікарю , ось подивіться який я молодець, а в Україні таких виплат не має , можна залишусь
-
Едмонтон
-
Подскажите пожалуйста а кто бронировал запись через е консул вы подтверждали запись за месяц за неделю за 3 дня , мне на почту ничего не приходило . Сейчас захожу в кабинет пишет что запись у меня есть , но я ничего не подтверждал
-
Яке місто? Залежить від міста та настрою консула. Наш виліт переносили 4 рази. Я написала електронний лист в Торонто в самій темі листа. Вони відповіли до 18:00 приймуть, приїздітт. Відповідають в залежності від питання. Якщо можуть/хочуть вирішити чи допомогти то дадуть відповідь, якщо ні то ігнорують.
-
Тому читайте уважно: "все залежить від інших факторів, через які Ви просили виняток по гуманітарній програмі"
-
А тут у людей реальні проблеми-операція
-
Але приклад , Артема , який якраз на всіх можливих виплатах і з Соц житлом , і з адвокатом , ні дня не працював в БС, каже не все так однозначно і він вже отримав AIP)
-
На декількох будівництвах формани
-
Здравствуйте! Я поменял SIN, и мой аккаунт CRA через неделю заблокировали. Я дозвонился оператору, сказал что мой статус изменился на PR. Она спросила номер ошибки и всё быстро решили. Звоните на линию. Там все ответы. Надеюсь попадется толковый специалист. Точно ответить на Ваш вопрос я не могу. CRA имеет свои правила и инструкции. Читал тут много историй и все разные. Короче, реально ещё тот квэст! Всего доброго!
-
Подскажите пожалуйста а кто бронировал запись через е консул вы подтверждали запись за месяц за неделю за 3 дня , мне на почту ничего не приходило . Сейчас захожу в кабинет пишет что запись у меня есть , но я ничего не подтверждал
-
Это издевательство, 5 месяцев и если не дай бог вернут заявку еще 5 месяцев. Нет вообще логики. Грубо говоря срок ожидания AOR дольше чем рассмотрение заявки. Не понимаю как можно так, по идее должно быть намного меньше чтоб человек мог исправить доки и подать заново. Спасибо Новой Шкотии что выдает сейчас номинации на год. Извините заранее, просто ожидание просто убивает.
-
Inha [5902212189] попереджений (2 з 3). Причина: Відповідь не по суті. Питання було про інше, а Ваші домисли тут недоречні.
-
/warn Відповідь не по суті. Питання було про інше, а Ваші домисли тут недоречні.
-
Можливо зараз є хтось в консульстві в Єдмонтоні? Відгукніться. Є прохання