PR CUAET
-
Тому читайте уважно: "все залежить від інших факторів, через які Ви просили виняток по гуманітарній програмі"
-
А тут у людей реальні проблеми-операція
-
Але приклад , Артема , який якраз на всіх можливих виплатах і з Соц житлом , і з адвокатом , ні дня не працював в БС, каже не все так однозначно і він вже отримав AIP)
-
На декількох будівництвах формани
-
Здравствуйте! Я поменял SIN, и мой аккаунт CRA через неделю заблокировали. Я дозвонился оператору, сказал что мой статус изменился на PR. Она спросила номер ошибки и всё быстро решили. Звоните на линию. Там все ответы. Надеюсь попадется толковый специалист. Точно ответить на Ваш вопрос я не могу. CRA имеет свои правила и инструкции. Читал тут много историй и все разные. Короче, реально ещё тот квэст! Всего доброго!
-
Подскажите пожалуйста а кто бронировал запись через е консул вы подтверждали запись за месяц за неделю за 3 дня , мне на почту ничего не приходило . Сейчас захожу в кабинет пишет что запись у меня есть , но я ничего не подтверждал
-
Это издевательство, 5 месяцев и если не дай бог вернут заявку еще 5 месяцев. Нет вообще логики. Грубо говоря срок ожидания AOR дольше чем рассмотрение заявки. Не понимаю как можно так, по идее должно быть намного меньше чтоб человек мог исправить доки и подать заново. Спасибо Новой Шкотии что выдает сейчас номинации на год. Извините заранее, просто ожидание просто убивает.
-
Inha [5902212189] попереджений (2 з 3). Причина: Відповідь не по суті. Питання було про інше, а Ваші домисли тут недоречні.
-
/warn Відповідь не по суті. Питання було про інше, а Ваші домисли тут недоречні.
-
Можливо зараз є хтось в консульстві в Єдмонтоні? Відгукніться. Є прохання
-
Я взагалі посиділа/ почитала в чаті півроку та вирішила незвязуватися з Едмонтоном і полетіла в Торонто. В Едмонтоні свої правила гри, відомі тільки їм)
-
В Едмонтоні зазвичай затримки по черзі то можливо ви ще і встигнете на свою. В будь якому випадку як приїдете то підійдіть до віконця, поясніть свою ситуацію. Скоріш за все вас зможуть прийняти в кінці черги після всіх.
-
Доброго ранку. Подскажите будь ласка. Я зараз подаю заявку на sponsorship. Паспорт та wp закінчиться в квітні 2025. Я буду уже продовжувати. Можу я зараз подати заявку поки паспорт діє? Не нароблю я собі проблем? Або краще вже продовжити усе, а потім подавати заявку?
-
Мені відписали з Едмонтону на рахунок слотів( я злапала на травень 27 для себе і чоловіка) А для дитини на 29. Сказали якщо є слот для дитини можуть прийняти усіх 27 числа. Можливо комусь буде потрібно цю інформацію
-
Стаді перміт можна робити лише на основі листа про зарахування. Тут більше питання чи коледж надає domestic fees українцям по CUAET. Бо того, що ви по вашій імміграції наразі маєте лише номер, поки замало. Як правило, але це треба уточнювати у навчальному закладі, вони надають ціни як місцевим студентам після листа Approuvel in principle. Але не всі заклади. Треба дізнаватися які у них вимоги і дедлайн на подачу таких документів, щоб вони перерахували вартість. Бо наразі ви все одно подається як international student.