PR CUAET
-
Ок спробую в приват банку. Дякую
-
О ні, АОР швидше за розгляд і можливо навіть швидше за очікування екопру. Тож не переживайте
-
Слышал от одной девушки что она месяцами открывала счет в привате через видеосвязь
-
в приватбанку все робиться дистанційно на канадський номер
-
То я намагалась, сказали що коли принесуть банк карту , треба моя присутність , мій підпис, без цього ніяк
-
Звісно найнадійніше бути в Канаді (і я думаю для тих хто в Канаді ця програма і розроблялася)
-
Тим не менше, як на мене це дає можливість зацепитися за проблему трактування та procedural fairness і за це можна воювати у випдаку відмови чи запиту
-
Зловити слот можна тільки через цей сайт.
-
так зробіть, якщо вам треба паспорт.
-
ну в групі в вотсапі за тиждень нікому не прийшов е-копр. кажуть шо можливо в січні активно будуть видавати, бо зараз ще на канікули підуть :(
-
То ж кажу немає дії бо нема українського банкінгу
-
ТРП на жаль взагалі можуть відмовити, бо коли ви подалися, ще не було inadmissibility На ТРП варто подаватися коли вже закінчився паспорт. На жаль так - це часто буде призводити до втрати статусу на 6-10 місяців.
-
Я вам написал выше 4 дня ) а еще и должно было на почту прийти подтверждение ? Мне вобще Никакие оповещения с этого сайта на почту не приходили даже когда бронировал
-
ви просто заповнюєте анкету і чекаєте. на даний момент можете заповнити, просто офіційна інфа, що вибирати нікого не будуть. далі буде видно. в мне є таке відчуття, що Монреаль вони як і раніше будуть обходити стороною... наскільки можливо.
-
Парт 4 і 5 тут нідоочого. Це загальні вимоги по депендентах, і тут або-або Так само парт 2 і 3 це одне з двох, не одночасно
-
анкети відправляти треба в червні десь, добре я розумію? зараз программа ще закрита
-
доречі додали монобанк, можете там спробувати зробити карту
-
для заповнення потрібний вже складений іспит з френча?
-
Після підтвердження що я не робот - дає пусте вікно. І все на уьому
-
Дуже цікаво. Не знаю чому так( Мені сповіщення приходили на пошту на кожне підтвердження, потім переходила в електронний кабінет
12 Jan 2024, 17:45
357704/433116
41 minutes ago