PR CUAET
-
заповнювали на днях Аріма , то в кінці додавали сертифікат воні був в переліку документів . Але може це різні програми …
-
зрозуміла, буду знати, дякую)
-
В чем смысл резерв обновлять если там актуальные данные Им вытяг нужен свежий
-
Дякую ☺️😘
-
Так, я вже точну дату не памʼятаю Буквально через тиждень після AOR І потім тиша до сьогодні
-
🥹А біометрію в грудні проходили 23 року?
-
Я думаю вони перевіряють чи є у вас борги за цей час типу чи отримували повістки🤷♀️
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Не знаю в чем смисл. У мого чоловіка в першу чергу перевірили резерв чи він є і чи оновлений а потім сказав що треба ще витяг. Без цього резерва не розглядає інші документи. Якщо нема резерва або він не оновлений показує на двері.
-
В мене навіть не робили дозапит. Вам надіслали дозапит чи роботодавцю? Хто у Вас офіцер?
-
👋 6 листопада взяли в роботу, 8 листопада запросили додатково документи і все🤷♀️ тиша досі
-
Ну значить вам повезло)
-
Был 9го числа Резерв не обновлял с марта Вытяг с резерва взял в дие
-
Привiт,хто знае як консульство в Оттавi приймае пiсля 20 грудня?менi потрiбно забрати паспорти
-
Я також чекаю з 6 листопада, запитів на документи не було
-
Вітаю 🎉. У нас з вами подача в один день. Наша біометрія була тільки 2 місяці назад. Виходить що у вас від АОР до eligibility майже рік пройшов 🙈
-
Всем привет, подскажите, балы за английский Celpip по минимальному засчитают? У меня average 8, но за reading 7. Я правильно понимаю, что балы будут за 7?
-
Підкажіть будь ласка, хто заповняв заяву для консульства, для доставки DHL. Якщо паспорт для дитини то в шапці вказувати її імʼя чи своє? І в шаблоні заявки написано «паспорт на моє імʼя» але ж паспорт на імʼя дитини. 🫣 Будь ласка допоможіть, боюсь наплутати .
-
У нас такі самі дати - 2 листопада подача, біо у грудні 2023 але ще навіть eligibility немає
-
Підскажіть, туди курʼєром я розумію як відправити, а як оплатити доставку назад? Зайшла на сайт Purolator, і не можу знайти таку опцію
12 Jan 2024, 17:45
357844/471253
4 minutes ago