Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    На чому буде базуватись кримінальне провадження?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Влади́слав
    wrote on last edited by
    А вот вот гос органы других стран думают иначе. Я когда подавался на гринку в США там требовали справку не старше полу года
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Якщо офіцер не попросить більш свіжу, на жаль 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Влади́слав
    wrote on last edited by
    Она да
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Public Service Announcement. Надзвичайно рекомендую не планувати закордонних поїздок, особливо якщо немає гострої потреби (наприклад не їхати у відпустку) після АОР. А тим більше коли діло йде до лендингу (3-6 місяців після АОР). Зараз сезон відпусток (сам тільки прилетів з теплих країв), я знаю що хочеться, але воно того не варто. На жаль за останній тиждень людей 10 звернулося в приват (на ще більший жаль 2 моїх клієнтів), які в процесі порталів, і всі не то завтра не то через два тижні летять в Мексику. Це проблема! А саме: Сценарій 1: Отримали портал 2, але не отримали ПР. Поїхали в відпустку. Якщо еКОПР прийде коли ви закордоном, це буде нелегітимним лендингом, і його може бути потрібно робити заново. Але це автоматично може не бути зловлено, і відповідно візи недійсні, і ще повернутися буде теж проблемою. А коли будете подаватися на PRTD буде питання коли отримали eCOPR (а ви в той час за кордоном, хоча ставили галочку що 100% в Канаді і чекаєте на ПР). - як з цього вийти - я навіть не до кінця розумію - як мінімум багато емейлів, і хто зна скільки часу щоб повернутися. Сценарій 2: Отримали еКОПР якраз перед вильотом, але не отримали PR картку. Віза не дійсна, щоб повернутися в Канаду потрібно буде PRTD. Його зробити в принципі не є дуже складно, але. По перше дип установи Канади не у всіх країнах є, а по друге це може зайняти довше ніж ви хотіли б бути в відпустці. Відповідно повернутися ви в Канаду швидше за все зумієте, але це вам може вилитися в місячні канікули, галопом по Карибських країнах. Більшість з нас заради ПР тратили роки зусиль, та тисячі доларів. Почекайте на ту картку, навіть якщо це зайвий рік без відпустки. Ще буде багато років з комфортом картки або Канадського паспорту. Не робіть собі проблем на рівному місці. Якщо ж ви всетаки в подібній ситуації, і залишити ваші плани на відпустку ніяк (або звісно якщо їхати треба, бо дійсно треба), то найкращий метод як мінімум зменшити вірогідність проблем - написати на той емейл на який приходить портал 1 (уточнення даних для еКОПР та ПР порталу) - і повідомити що вас не буде тоді то і до такого то. І потім знову коли повернетеся - щоб підтвердити що вив же в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Справку береш зараз і все . Забув . Вона дісна до вашого наступного візиту в Україну.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Public Service Announcement. Надзвичайно рекомендую не планувати закордонних поїздок, особливо якщо немає гострої потреби (наприклад не їхати у відпустку) після АОР. А тим більше коли діло йде до лендингу (3-6 місяців після АОР). Зараз сезон відпусток (сам тільки прилетів з теплих країв), я знаю що хочеться, але воно того не варто. На жаль за останній тиждень людей 10 звернулося в приват (на ще більший жаль 2 моїх клієнтів), які в процесі порталів, і всі не то завтра не то через два тижні летять в Мексику. Це проблема! А саме: Сценарій 1: Отримали портал 2, але не отримали ПР. Поїхали в відпустку. Якщо еКОПР прийде коли ви закордоном, це буде нелегітимним лендингом, і його може бути потрібно робити заново. Але це автоматично може не бути зловлено, і відповідно візи недійсні, і ще повернутися буде теж проблемою. А коли будете подаватися на PRTD буде питання коли отримали eCOPR (а ви в той час за кордоном, хоча ставили галочку що 100% в Канаді і чекаєте на ПР). - як з цього вийти - я навіть не до кінця розумію - як мінімум багато емейлів, і хто зна скільки часу щоб повернутися. Сценарій 2: Отримали еКОПР якраз перед вильотом, але не отримали PR картку. Віза не дійсна, щоб повернутися в Канаду потрібно буде PRTD. Його зробити в принципі не є дуже складно, але. По перше дип установи Канади не у всіх країнах є, а по друге це може зайняти довше ніж ви хотіли б бути в відпустці. Відповідно повернутися ви в Канаду швидше за все зумієте, але це вам може вилитися в місячні канікули, галопом по Карибських країнах. Більшість з нас заради ПР тратили роки зусиль, та тисячі доларів. Почекайте на ту картку, навіть якщо це зайвий рік без відпустки. Ще буде багато років з комфортом картки або Канадського паспорту. Не робіть собі проблем на рівному місці. Якщо ж ви всетаки в подібній ситуації, і залишити ваші плани на відпустку ніяк (або звісно якщо їхати треба, бо дійсно треба), то найкращий метод як мінімум зменшити вірогідність проблем - написати на той емейл на який приходить портал 1 (уточнення даних для еКОПР та ПР порталу) - і повідомити що вас не буде тоді то і до такого то. І потім знову коли повернетеся - щоб підтвердити що вив же в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Влади́слав
    wrote on last edited by
    Легко. Заведут уголовку. А для подачи на гражданство или ПМЖ нужны справки о несудимости. Вот и ходи потом офигевший
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Treton
    wrote on last edited by
    О, дякую за інформацію бо мені консульство подзвонило сказали що у них в системі показує що є на руках старий паспорт, а я його під час подачі документів віддала. Як їм написала сказала шукайте у впс. Думаю може на всяк випадок зробити той репорт до отримання
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Влади́слав
    wrote on last edited by
    Хз, я отвечал на на вопрос как это потенциално может повлиять на тех кто заграницей Как я понимаю сейчас такого нет, но год назад никто и не мог предположить что государство на Крысы перестанет выдавать паспортам мужикам заграницей Вот первое что прилетело в голову это справка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetyana Kohut
    wrote on last edited by
    Багатодітні з дітьми до 12,люди з інвалідністю і тд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Ну закон зворотньої сили немає. Навіть якшо придумають статтю, то тільки таку шо, всім чоловікам треба в тцк, або карна справа, тільки це вже крайнощі і що таке буде дуже малоймовірно. Більш реалістичний варіант це багатодітний батько, стає на облік в тцк, йому дають направлення на ВЛК, він його проходить і спокійно виїжджає. Через півроку відстрочку для багатодітних прибирають і всім їм шлють бойові повістки, бо вони вже є на обліку з свіжою ВЛК. Але знову ж таки, це дуже малоймовірно, тому що: - людина за кордоном - щоб кримінальне провадження відкрити, треба багатьско бумаг записати - не забудьте, що суди зараз завалені також - кожна справа кримінальна, має розглядатись окремо, бо люди не зговорювались Короче дуже багато зайобу. Найлегше закривати доступи до якихось послуг і надіятись, що «рішалам, які відповідають за надання цих послуг» не потрібно добудувати будиночок десь в Іспанії 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii Kosheliev
    wrote on last edited by
    Доброго дня, подаюсь на PR, звернув увагу що в перекладі українського паспорту серія паспорту не перекладається, тобто залишилися українські букви, а не транслітерація, це правильно, чи помилка перекладача?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста, а сколько времени у Вас заняло рассмотрение заявления с момента подачи до FD?
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    А навіщо вам український внутрішній паспор? Просто цікаво. Чи є така вимога десь?
    1 Reply Last reply
    0
  • t468787513T Offline
    t468787513T Offline
    Ivan
    wrote on last edited by
    тут треба з місцевими юристами спілкуватись, так як ти можеш бути засуджений в Україні по статії, яка в Канаді взагалі не вважається не злочином. То фактично ти і не злочинець в їх очах. Інший момент може вплинути, те що ти міг перебувати в Канаді, коли в Україні різних законів понаприймали і тебе заочно осудили
    1 Reply Last reply
    0
  • t500416589T Offline
    t500416589T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Виглядає так що можливо. Січні десь отримає весь листопад. Еліджібіліті. Але побачимо. Чекаємо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    У кого слот на 13 січня, у вас вже зв'явилось віконечко для підтвердження чи я щось не так рахую? В мене ще нічого не з'являлось
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    На еліджибиті впливає дата подачі а не дата біометрії отже ви також можете отримати еліджибиті найближчим часом
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags