PR CUAET
-
Доброго вечора. Чи може хтось скинути правила дорожнього руху Альберти на українській чи російській мові, дякую
-
Адаптація дітей-це не маніпуляція фактами.
-
Так робота й не припинялась. З чого ви взяли, що робота була припинена? З того, що в чаті не кожний день писали про це? Хоча навіть в цьому чаті за цей місяць вже ділились апрувами і про відмови писали. Тут дуже мала вибірка, щоб робити якісь висновки та й гуманітарна відкрита абсолютно для всіх, не тільки українців. Більше 40 тис заявок було далеко не на кінець року по гуманітарній
-
Express Entry (French language), family of 5, делали всё сами, взяли одну консультацию у Ostap Bosa 31.07.2024 подача. 09.09.2024 - biometrics request. 12.09.2024 - medical засчитана старая (проходили в Мае 2022); 20.09.2023 - дозапрос family form для дочери (ей в этом году исполнилось 17 лет). 05.10.2024 - портал 1. 06.11.2024 - портал 2. 12.12.2024 - ecopr.
-
Для дітей кілька років-це дуже великий термін
-
Після шести років проживання,адаптації дітей(особливо старшого віку) в Канаді-справді буде негуманно викидати їх з країни
-
Скаргу надіслано
-
Всім привіт ,я ще хтось з кінця Вересня хто очікує eCoPR ?
-
Навчіться читати. Чи ви мову не розумієте (що доволі ймовірно). Якщо ви не бачите, що я одна з небагатьох, хто постійно наголошує, що гуманітарна не базується на війні - то ви або сліпий, або зовсім не розумієте української мови. Або (в чому я абсолютно впевнена) ви в цій групі чисто для розваги, просто чіпляєтеся до учасників. Спілкування з подібним тролем, як ви, мене не цікавить. Тож це моє останнє повідомлення вам.