PR CUAET
-
Якщо статус на обліку,то не буде. Там пише штрафи будуть доти ,доки ви не оновите дані.
-
Напишіть будь ласка як вас прийняли..?
-
Бо вони думали, що отримають дві заявки від баби і діда, а отримали тридцять тисяч від військовозобов’язаних парубків.
-
Це якщо оновив дані ,а якщо ні ... Я вже вище писав ,як вирішувати ,як оновив дані і статус був на обліку,але прийшла повістка в Україну. Не треба адвокатів. Спочатку самі робіть там немає нічого фантастичного.
-
Так, дуже дивно, чому так затягнули, деякі люди, що подались на місяць раніше вже отримали ПР, а ми в новому році будемо продовжувати чекати😔
-
Ми рік чекали
-
Я змінювала місце, воно чутливе до освітлення, просто повернулась на 90 градусів, або ближче до вікна.
-
Сумніваюсь, що при видачі тих віз вели підрахунок канадських родичів
-
Вони прекрасно знали, хто заїхав по CUAET програмі і +- розцінювали скільки може податись людей.
-
не буде співбесіди. можуть бути дозапити. спілкування через електронну пошту
-
Скажіть будь ласка чи хтось передавав свій слот дитині? Я зловила слот, але на своє імʼя. Не було часу на роздуми і не встигла її вписати. Дякую за відповідь
-
А кто-то знает дату когда будет выборка EOI по AOS? Не могу на сайте найти
-
Ви повинні в заяві вказувати тут країну з якої подаєтесь, обмінювати не самий кращий варіант
-
Немає дат, самі коли схочуть тоді і вибирають
-
в анкете тогда указываете словению. страну нахождения нало писать фактическую наличие работы у мужа бОльший аргумент, чем квартира, как доказательство того, что его поездка краткосрочная. все документы не на анг или франц надо переводить
-
На компʼютері
-
Можна. Щодо мінімального терміну дії не скажу, але мою доньку взяли ось нещодавно на роботу (офіційно) з ворк пермітом, який закінчується за 7 місяців. Знаю людей, які і з 6-ма місяцями до кінця терміну дії влаштовувалися (офіційно).
-
Так це правильно, я також залишала українські літери.
-
Вважають на три роки. Або до кінця дії терміну паспорта
-
В мене в одному місці в квартирі завжди проходить ідентифікація з першого разу. Якась містика 😂 Коли лінь туди йти, то намагаюсь авторизуватись багато разів і постійно відмова. Тільки туди піду, з першого разу окей 🤷😁
12 Jan 2024, 17:45
358246/433085
14 minutes ago