PR CUAET
-
СПІЛКУЄМОСЯ БЕЗ ФЛУДУ, БУДЬ-ЛАСКА
-
www.instagram.com/p/DCPVW-XN4gl/?igsh=MThneDJ2eXJ6Y3BlZA==
-
А профіль в ЕЕ у вас є?
-
Посмотрите товары из моего последнего заказа на iHerb.com. www.iherb.com/pal/referral/pdp/AAV5212?productId=82852&utm_medium=appshare
-
Хто це сказав?
-
Читайте вище в моїх повідомленнях. Що робити в такому випадку ..
-
Ну це супер . Зараз вже треба платити
-
Тож виходить, що і без оплати декому продовжують. Мабуть, залежить від того, до якого офіцера потрапить заявка. Бо і відмови приходять, як без оплати, і додаткові запити на оплату.
-
Полюбас. Бо я вперше це чую. Чув шо навпаки вказували фейкову адресу за кордоном щоб в україні не приходили повістки
-
Брати потрібно бланк в міський раді вашого міста . Акт не підтвердження проживання підтверджують сусіди... Потім хтось з родичів несе цей бланк в військомат і
-
Адвокат, щоб потім мати клієнта 😂😂😂.
-
Тоді ще офіційно не було продовжено для подання на нові wp тому і плуталися . Зараз чітко дати і суми. Знаю що не давали
-
В червні (коли вони подавалися) теж багатьом без оплати не давали
-
Вони оновлять дані на інші, що проживає закордоном ?
-
Так, я повністю з Вами згодна. Але викликати на біометрію і на вклейку візи будуть тій країні, в якій ти знаходишся. Не можна вказати, що я в Словенії, а біометрію хочу здавати в Бухаресті і так само чекати виклик на вклейку візи. Ось я про що ...
-
Добрый день. Помогите пожалуйста! Бьемся уже месяц. Не получается у нас ни как подключить PR аппликацию по этой программе к аккаунту.
-
Не, не получил еще. Написали предоставить все доки до конца дня и что потом будет eligibility. A preliminary review of your application has been done, and additional information is needed before an eligibility decision can be completed.
-
Але справді супер, що люди отримали нові перміти, а не відмови.
-
Теоретично так, фактично, через страйк пошти Канади, - ні. Та й реально як працює Укрпошта ніхто не знає.
-
Якщо не виходить зареєструватися в Резерві (новий паспорт вже отримали, нерухомості в Україні вже немає, грошей на українських рахунках, як і самих рахунків, теж), чи є сенс пробувати реєструватися через імейл до ТЦК чи ще якось? Дії немає. ПР ще немає
12 Jan 2024, 17:45
358306/435869
7 minutes ago