@OstapBosak вітаю!
Можете порадити, ситуація: При подачі на Tech Pathway EE Alberta, я запитувала у керівника, який код NAICS у компанїї, відповіли, що підбирається згідно виду діяльності, і щоб я дала ім список кодів, які мені підходять для Tech Pathway і вони підберуть. Підібрали 5419..
Я подалася на Tech Pathway, і вчора офіцер прислав дозапит лист керівнику компаніі пояснити чому він вказав 5419.. у NAICS у декларації роботодавця, а з сайту компанії офіцер вважає, що інший код підходить -5416... І аж тоді керівник відкрив Т2! Виявилося там є код (42..), і він не є у списку NAICS для Tech Pathway. Керівник вважає, що код вказаний нами при подачі моїх документів теж підходить.
Чи варто робити скрін Т2 до нашого пояснення у підтримку 5419.. ( якщо це прямо не сказано офіцером, лише як рекомендація You may refer to the company’s most recent T2 which normally highlights the primary business activity. ), додаючи, що за 10 років наша діяльність трохи видозмінилася і саме те що в казано у поданому в моїх документах коді (5419..) і є нашої щоденною діяльністю зараз і він це підтверджує, і тому він саме це вказав у декларацїї. Додаючи скрін Т2 ми прямо кажемо, що ми не вірно вказали код з самого початку, але з іншого боку, офіцер, якщо захоче, може запросити потім Т2, ящо йому не сподобається наше пояснення. Може нам порадити.