PR CUAET
-
@OstapBosak вітаю! Можете порадити, ситуація: При подачі на Tech Pathway EE Alberta, я запитувала у керівника, який код NAICS у компанїї, відповіли, що підбирається згідно виду діяльності, і щоб я дала ім список кодів, які мені підходять для Tech Pathway і вони підберуть. Підібрали 5419.. Я подалася на Tech Pathway, і вчора офіцер прислав дозапит лист керівнику компаніі пояснити чому він вказав 5419.. у NAICS у декларації роботодавця, а з сайту компанії офіцер вважає, що інший код підходить -5416... І аж тоді керівник відкрив Т2! Виявилося там є код (42..), і він не є у списку NAICS для Tech Pathway. Керівник вважає, що код вказаний нами при подачі моїх документів теж підходить. Чи варто робити скрін Т2 до нашого пояснення у підтримку 5419.. ( якщо це прямо не сказано офіцером, лише як рекомендація You may refer to the company’s most recent T2 which normally highlights the primary business activity. ), додаючи, що за 10 років наша діяльність трохи видозмінилася і саме те що в казано у поданому в моїх документах коді (5419..) і є нашої щоденною діяльністю зараз і він це підтверджує, і тому він саме це вказав у декларацїї. Додаючи скрін Т2 ми прямо кажемо, що ми не вірно вказали код з самого початку, але з іншого боку, офіцер, якщо захоче, може запросити потім Т2, ящо йому не сподобається наше пояснення. Може нам порадити.
-
Уже спрашивал Кто то смог таки слот словить последние пару дней с начала глюков системы
-
Не треба
-
Любой топовый иммиграционный агент сразу говорит по гуманитарнке - скорее отказ чем аппрув. Есть шанс потратить деньги впустую. Согласен-поехали Не согласен думаете другой путь.
-
Подскажите, пожалуйста, подалась детям на стади пермит. Но обработка будет написано в течении 10 недель, а у нас хелс карты заканчиваются 16.01. Подскажите, пожалуйста, как быть чтоб продлить хелс карты?
-
Подскажите, пожалуйста, подалась детям на стади пермит. Но обработка будет написано в течении 10 недель, а у нас хелс карты заканчиваются 16.01. Подскажите, пожалуйста, как быть чтоб продлить хелс карты?
-
Да я знаю, я читав, мені цікавий досвід інших, як і хто які інструменти використовує)
-
Я конечно люблю Канаду Но менять специальность ради этого не буду точно. Разве что фиктивно трудоустроюсь в самом самом крайнем случае
-
У меня складывается ощущение что да ) Раньше были какие то слоты Будь то на май будь то на июль Выпадали бывало на февраль январь Последние три дня, я регулярно мониторю - ничего. Вот и спрашиваю
-
А сейчас система глючит?
-
Але ж ніщо не заважає податися за гуманітарною і підтягувати себе (вчити французьку, шукати іншу роботу, підтягувати інші дані) на економічну. Я розумію, що на Експрес Ентрі не кожен потягне, але ж більшість українців мають шанси пройти (як і не зараз, а трохи пізніше) за провінційними програмами. Тим паче, що ворк перміт більшість матиме змогу продовжити до 2028 (а це ще майже +4 роки). Тож не все настільки критично. В нас друг ось пішов на курси Médical Aide і планує потім міняти роботу, бо зрозумів що в Sales Associate в нашій провінції в нього шансів 0.