PR CUAET
-
Любой топовый иммиграционный агент сразу говорит по гуманитарнке - скорее отказ чем аппрув. Есть шанс потратить деньги впустую. Согласен-поехали Не согласен думаете другой путь.
-
Подскажите, пожалуйста, подалась детям на стади пермит. Но обработка будет написано в течении 10 недель, а у нас хелс карты заканчиваются 16.01. Подскажите, пожалуйста, как быть чтоб продлить хелс карты?
-
Подскажите, пожалуйста, подалась детям на стади пермит. Но обработка будет написано в течении 10 недель, а у нас хелс карты заканчиваются 16.01. Подскажите, пожалуйста, как быть чтоб продлить хелс карты?
-
Да я знаю, я читав, мені цікавий досвід інших, як і хто які інструменти використовує)
-
Я конечно люблю Канаду Но менять специальность ради этого не буду точно. Разве что фиктивно трудоустроюсь в самом самом крайнем случае
-
У меня складывается ощущение что да ) Раньше были какие то слоты Будь то на май будь то на июль Выпадали бывало на февраль январь Последние три дня, я регулярно мониторю - ничего. Вот и спрашиваю
-
А сейчас система глючит?
-
Але ж ніщо не заважає податися за гуманітарною і підтягувати себе (вчити французьку, шукати іншу роботу, підтягувати інші дані) на економічну. Я розумію, що на Експрес Ентрі не кожен потягне, але ж більшість українців мають шанси пройти (як і не зараз, а трохи пізніше) за провінційними програмами. Тим паче, що ворк перміт більшість матиме змогу продовжити до 2028 (а це ще майже +4 роки). Тож не все настільки критично. В нас друг ось пішов на курси Médical Aide і планує потім міняти роботу, бо зрозумів що в Sales Associate в нашій провінції в нього шансів 0.
-
-
Намагаюсь визначитися де відкривати RESP, TFSA, RRSP. Зараз користуюсь послугами TD, BMO та подавав декларацію про податки через Wealthsimple. Поки намірів активно торгувати не маю. Хотів би в першу чергу захистити збереження від інфляції, девальвації (зараз особливо актуально). Також хотів би, щоб можна було всі активи швидко (не більше місяця) перевести в гроші якщо буде така необхідність, навіть якщо будуть якісь незначні штрафи. Питання: 1. Думаю, що ETF та GIC виглядають для мене найбільш відповідними для моїх потреб. Чи не так? 2. Вибір промоутера. Кажуть люди, що вони більш менш всі однакові, але онлайн брокери виглядають привабливіше, різниця в них в fees і обмінних курсах. Відповідно до моїх бажань застрахуватися від девальвації, мені напевне потрібно в USD теж мати активи. Чи не обовязково мати активи в USD, а наприклад інвестувати в ETF US компаній в канадським доларом, щоб захиститися від девальвації? 3. Чи можна на протязі місяця ETF перевести в гроші? 4. Якого промоутера порекомендуєте у моїй ситуації? Не можу знайти порівняння fees і т д.
-
Ну, ми подалися на гуманітарну. Але я посилено вчу французьку і шукаю курси вже для перекваліфікації. Ми хочемо залишитися в Канаді, то будемо докладати зусиль. Якщо вийде отримати за гуманітарною - ок, чудово. Якщо ні, то за 2 роки сподіваюся бути éligible для провінційної програми. Навіть розглядаємо можливість переїхати до іншої провінції, якщо буде потреба
-
Попробуем спасибо
-
Це по часу який в Оттаві. В квитку вказаний місцевий час коли ви прилітаєте також
-
Мене цікавить Якщо в Оттаві запис на 12:40 то це по часу східному ? бо я буду летіли з Калгарі, у мене різниця мінус дві години