Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 910.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    Любой топовый иммиграционный агент сразу говорит по гуманитарнке - скорее отказ чем аппрув. Есть шанс потратить деньги впустую. Согласен-поехали Не согласен думаете другой путь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t388704813T Offline
    t388704813T Offline
    Anna Borysova
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста, подалась детям на стади пермит. Но обработка будет написано в течении 10 недель, а у нас хелс карты заканчиваются 16.01. Подскажите, пожалуйста, как быть чтоб продлить хелс карты?
    1 Reply Last reply
    0
  • t763749523T Offline
    t763749523T Offline
    Оленка
    wrote on last edited by
    Консульство не важливо яка в вас там адреса , їм потрібен лише qr код , і написано що ви на обліку
    1 Reply Last reply
    0
  • t388704813T Offline
    t388704813T Offline
    Anna Borysova
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста, подалась детям на стади пермит. Но обработка будет написано в течении 10 недель, а у нас хелс карты заканчиваются 16.01. Подскажите, пожалуйста, как быть чтоб продлить хелс карты?
    1 Reply Last reply
    0
  • t467907707T Offline
    t467907707T Offline
    Oleksii Titenko
    wrote on last edited by
    Да я знаю, я читав, мені цікавий досвід інших, як і хто які інструменти використовує)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Дякую вам ще раз, я просто в резерв вказав канадську адресу, але чомусь мені підтягнуло українську і змінити я не розумію як.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    Я конечно люблю Канаду Но менять специальность ради этого не буду точно. Разве что фиктивно трудоустроюсь в самом самом крайнем случае
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    У меня складывается ощущение что да ) Раньше были какие то слоты Будь то на май будь то на июль Выпадали бывало на февраль январь Последние три дня, я регулярно мониторю - ничего. Вот и спрашиваю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ігор Птушкін
    wrote on last edited by
    А сейчас система глючит?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Але ж ніщо не заважає податися за гуманітарною і підтягувати себе (вчити французьку, шукати іншу роботу, підтягувати інші дані) на економічну. Я розумію, що на Експрес Ентрі не кожен потягне, але ж більшість українців мають шанси пройти (як і не зараз, а трохи пізніше) за провінційними програмами. Тим паче, що ворк перміт більшість матиме змогу продовжити до 2028 (а це ще майже +4 роки). Тож не все настільки критично. В нас друг ось пішов на курси Médical Aide і планує потім міняти роботу, бо зрозумів що в Sales Associate в нашій провінції в нього шансів 0.
    1 Reply Last reply
    0
  • t388704813T Offline
    t388704813T Offline
    Anna Borysova
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    V K
    wrote on last edited by
    Намагаюсь визначитися де відкривати RESP, TFSA, RRSP. Зараз користуюсь послугами TD, BMO та подавав декларацію про податки через Wealthsimple. Поки намірів активно торгувати не маю. Хотів би в першу чергу захистити збереження від інфляції, девальвації (зараз особливо актуально). Також хотів би, щоб можна було всі активи швидко (не більше місяця) перевести в гроші якщо буде така необхідність, навіть якщо будуть якісь незначні штрафи. Питання: 1. Думаю, що ETF та GIC виглядають для мене найбільш відповідними для моїх потреб. Чи не так? 2. Вибір промоутера. Кажуть люди, що вони більш менш всі однакові, але онлайн брокери виглядають привабливіше, різниця в них в fees і обмінних курсах. Відповідно до моїх бажань застрахуватися від девальвації, мені напевне потрібно в USD теж мати активи. Чи не обовязково мати активи в USD, а наприклад інвестувати в ETF US компаній в канадським доларом, щоб захиститися від девальвації? 3. Чи можна на протязі місяця ETF перевести в гроші? 4. Якого промоутера порекомендуєте у моїй ситуації? Не можу знайти порівняння fees і т д.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Ну, ми подалися на гуманітарну. Але я посилено вчу французьку і шукаю курси вже для перекваліфікації. Ми хочемо залишитися в Канаді, то будемо докладати зусиль. Якщо вийде отримати за гуманітарною - ок, чудово. Якщо ні, то за 2 роки сподіваюся бути éligible для провінційної програми. Навіть розглядаємо можливість переїхати до іншої провінції, якщо буде потреба
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Larhina
    wrote on last edited by
    Попробуем спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t601164286T Offline
    t601164286T Offline
    Vita Vasyk
    wrote on last edited by
    Це по часу який в Оттаві. В квитку вказаний місцевий час коли ви прилітаєте також
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Rrikki
    wrote on last edited by
    Мене цікавить Якщо в Оттаві запис на 12:40 то це по часу східному ? бо я буду летіли з Калгарі, у мене різниця мінус дві години
    1 Reply Last reply
    0
  • t763749523T Offline
    t763749523T Offline
    Оленка
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Ну а ще в людей можуть бути різні проблеми, коли вони inadmissible за іншими програмами. Наприклад, за станом здоров'я. То ж там сильно не розгуляєшся вже у виборі програм. Лише гуманітарна. Навіть за високих шансів відмови. Адже за економічним взагалі в таких людей шансів нема, а так хоч якийсь шанс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Інна Антонюк
    wrote on last edited by
    Літом 2023 року
    1 Reply Last reply
    0
  • t775705370T Offline
    t775705370T Offline
    Mark