PR CUAET
-
Як можна стати на облік, якщо що чоловік не стояв в Україні на обліку , і проживає вже 7 років за кордоном?
-
Пока не искал но знаю тех кто это делал
-
А як це фіктивно? Тобто ви будете отримувати зарплатню, платити з неї податки але на роботу ходити не будете? А як це зробити? Я теж так хочу))
-
Доброго дня.Це ви на пошті платили?Бо ми сього робили у своєму банку то там є тільки фамілія з чиєї картки оплата.А ордери робили і для дітей і для чоловіка.Тепер переживаю чи все добре буде.
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка чи можна подати на study permit без візи ? У мого сина закінчився термін дії паспорта І також з visitor records . Паспорт вже отримали новий але закінчився термін на відновлення статусу visitor бо паспорт отримали на руки через 6 місяців після заявки на нього
-
Все залежить про які ETF йде мова, в цілому вони всі торгуються на біржі тому гроші можна вивести досить швидко. Мене влаштовує експозиція на ринок США через канадські ETF, тому навіть іноді коли SNP падає в канадських доларах в мене плюс бо він теж падає але швидше за SNP 🤣
-
Дякую
-
можно, но вопрос не в эту группу.
-
Здравствуйте, заканчивается виза в 2026 и ворк пермит тоже, хочу податься на продление визы, в анкете спрашивают как долго планирую находиться в Канаде, подскажите пожалуйста мне указать дату до которой действителен загран паспорт или какую? Всем спасибо!
-
О,добре.А то боїшся що щось не так зробили і все🙈
-
Їм не важливо це. Головне що ордер є.