PR CUAET
-
І навіть до гадалки не варто ходити 😜 ніхто такого обліку в цій масі заявок не робив. Тому й не варто очікувати, що вони могли передбачити кількість аплікацій
-
Скажіть будьласка,якщо по гуманітарній податися,і після подачі зміна роботи,це дуже критично?
-
В кабинете выбираете PR потом TR и сработает, у меня получилось
-
Всим привіт , можливо в когось була така ситуація допоможіть мені з порадою ! Підкажіть чи є можливість подати на study permit без візи ? У мого сина закінчився термін дії паспорта І також з visitor records сину 13 років . Паспорт вже отримали новий але закінчився термін на відновлення статусу visitor бо паспорт отримали на руки через 6 місяців після заявки на нього
-
Доброго дня, як можа продовжити WP чи є посилання на сайт?
-
вы 6 мес уже нелегал, когда вам позволено только 90 дней. вы не можете ни на что подавпться, более того, вам нужно покинуть канаду, тк в типичной ситуации вам уже должны выдать ордер на депорт. обращайтесь к адвокату, чтобы вам он хоть как - то смог помочь, если есть хоть какой-то шанс
-
Предлагаю тренировки по плаванию Пловец молодежной сборной Украины Имею звание КМС. Имею большой опыт по плаванию, 9 лет тренировок Занятия возможны в бассейне вашего кондо либо в бассейне возле вас и могут проводиться на выбранном Вами языке: Украинский Английский Русский Научу ребенка плавать Научу правильной технике Гарантирую высококлассную тренировку (Общая Физическая Подготовка/Бассейн) Время, которое вы выбираете под себя. Цена от $35 Продолжительность занятия-1 час. Занятия могут проводиться индивидуально или в группах (2-3) человека. Имею все нужные сертификаты для занятий по плаванию.(CPR-C, Firts Aid, Bronze Cross/Medallion, Swim Instructor Course, Lifesaving Society Course) По поводу вопросов или предложений: [email protected] (437) 254-4265 Дмитрий
-
Спасибо попробую 😉
-
Добрий вечір Моє питання трохи інше Бо слот і подача вже у мене були ,правда після року нервів… Хто вже стикався з доставкою паспорта з України ? Бо наше консульство дало інформацію про договір і доставку з Укр поштою ,а в списках країн на доставку Канади немає 🙃