PR CUAET
-
Привіт! Може хтось підказати, раніше, майже 2 роки, я працювала фул тайм і в мене була зп як salaried position, зараз я буду independent contractor position , чи можу я з новою роботою отримати іпотеку? Дякую
-
Дякую, я уже ходив в сервіс канада то вони так само сказали
-
DHL. Спершу замовила Global, але чекала на квитанцію про сплату послуг тиждень, тому замовила DHL. Вже більше місяця чекаю на повернення коштів від Global
-
При звіті що надається кожні два тижня. На питання чи були ви за межами Канади - відповісти так. Потім добавиться в опитування календар. Там вказати з якого по яке не були в Канаді. За цей період кошти не будуть нараховуватися. Але виплати продовжать. Не розумію чому люди вам надають недостовірну інформацію.
-
Маю свіжу статистику по гуманітарній серед Українців за 2022 - 2024 (жовтень). Відмов поки небагато, але це тому що сильні кейси пускають без черги на апрувал, а все решта висить. Тому найбільша цифра - "в роботі". Скільки з них буде мати схвалення сказати, складно.
-
Маю свіжу статистику по гуманітарній серед Українців за 2022 - 2024 (жовтень). Відмов поки небагато, але це тому що сильні кейси пускають без черги на апрувал, а все решта висить. Тому найбільша цифра - "в роботі". Скільки з них буде мати схвалення сказати, складно.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, якщо я зареєструвалася в чергу на отримання слота, варто далі переглядати наявні слоти чи система точно надішле сповіщення, що слот звільнився?
-
Поняла, спасибо. А кто-то ждал стади пермит меньше 10 недель?
-
На сайті все написано детально
-
Теж цікавить. І яка сума для сплати?