PR CUAET
-
Ми писали в два консульства : в Торонто і в Едмонтон З обох нам прийшла відповідь : заповніть будь ласка заяву для пересилки між консульствами І додана була заява Заповнили , відправили І 2 міс тиша
-
Дякую за інформацію.Я думала що тільки коли паспорт на руках то можна податись на ВП
-
На візу подастеся після отримання ВП
-
Тільки за right for permanent residence
-
Вони цим не хочуть займатися, бо це час займає. Це можливо і я отримав скан. Але треба бути дуже наполегливим і довести необхідність..
-
Ви маєте на увазі не віправили вам додому?
-
Ви подаєтесь по одному зі стрімів, а вони вже самі вибирають по якому вас запросити
-
Мені треба для цього щось робити? Я маю на увазі, писати імейл в консульство з проханням анулювати мій паспорт чи в установу в Україні де я отримував паспорт?
-
Там це ніде не буде використовуватись, лише для них бачити що ви є ви і що фото меньше 12 місяців)
-
Дякую 🙏🏻
-
Підозрюю, що самі IRCC ще не знають самі))
-
Нет. Не писали. Чудо страна. Как тогда звонок консула воспринимать со словами что отец без резерв может забрать? Это риторический вопрос 😳
-
Я думаю головне щоб видно було дати)
-
Я так і хочу зробити, дякую. Я просто не розумію скан в мене маленький получився 5х7 см реального формату, а діджітал на весь екран (грубо кажучи) і от я не можу зрозуміти мені скан теж треба на весь екран робити чи ні 🫣🫣🫣
-
То обʼєднайте в один файл діджитал і скан задньої сторони фото)
-
Теоретично можна, як на практиці воно не знаю
-
На практиці треба писати в консульство і домовлятись що ви вишлете їм паспорт по пошті і вони його анулюють. Або йти і заносити особисто. Через Україну можна зробити, якщо ваша мама працює в паспортному столі і має доступ до бази в якій може сама анулювати))) Інакше через Україну ніяк не вирішити це питання.
-
Может в рамком предвыборки трюдо как с 250 долл, сделает жест доброй воли. А сейчас цифру накапливают
-
Ну ответ то рано или поздно дать должны И накапливать заявки тоже как бы проблему не решает
-
Ще варіант зробити через поліцію заяву про втрату. Але не відомо чи спрацює.
12 Jan 2024, 17:45
Post 358629 of 391683
about a minute ago