💎Переваги співпраці зі мною як перекладачем:💎
✍️1. Досвід роботи: працюю перекладачем із 2008 року.
✍️2. Маю профільну освіту та кваліфікацію, а не просто гарно знаю мову
✍️3. Сертифікат члена перекладацької асоціації ATIS(Саскачеван, Канада): в афідавіті перекладача, який додається до перекладу, я завжди вказую свій реєстраційний номер в Асоціації. Будь-хто, кому потрапить до рук виконаний мною переклад ваших документів, буде впевнений, що переклад виконано кваліфікованим фахівцем.
✍️4. Рекомендації та позитивні відгуки від моїх клієнтів є важливим показником якості моєї роботи.
✍️4. Спеціалізація в галузі: фокусуюся саме на перекладі документів для імміграції, а також на перекладі юридичних та медичних документів.
✍️5. Дотримання термінів: стандартний термін виконання перекладу 1-2 робочі дні без втрати якості роботи.
✍️6. Конфіденційність: дотримуюся конфіденційності і забезпечую захист вашої інформації.
✍️7. Додаткові послуги: опрацювання сканів та фото ваших оригінальних документів. Навіть якщо вони не найкращої якості, я зроблю так, щоб в перекладі все виглядало солідно (без додаткової оплати).
✍️8. Прозорі ціни та знижки: всі ціни вказано на вебсайті prof-translation.com. В мене відсутня цінова політика «від [маленька сума] за сторінку», яка часто для клієнта виглядає привабливою на перший погляд, а потім виливається в суттєву вартість одного документа (бо, «в вас тут оригінал нерозбірливий, складні таблиці чи форматування і т.д.»)
⚖️Вибір перекладача є важливим рішенням, і ретельний підхід до цього процесу допоможе вам знайти фахівця, який забезпечить високоякісний та точний переклад ваших документів.
Звʼязатися зі мною можна
💬написавши мені в особисті повідомлення,
✉️на емейл
[email protected] або через форму на сайті
🌐prof-translation.ca
Ваша Юлія Михайленко 🩵💛