Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t427087187T Offline
    t427087187T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Всім привіт) В мене питання по новій програмі, може хтось знає (бо я пропустила всі вебінари ) 1. Чи не знаєте ви чи потрібен для volet 1 конкретний диплом, за тією спеціальністю, за якою ти працював? Чи можна будь який?  2. Хто вже подавався на стару версію pstq, може ви в курсі, як повинен виглядати документ про підтвердження досвіду (може є приклад?) Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t741092478T Offline
    t741092478T Offline
    Natalie
    wrote on last edited by
    Привіт Чи всім приходять повідомлення підтвердити час і дату в консульстві на паспорт. Приходило тільки раз, а за 7 днів до - не були нічого ні в кабінеті ні в повідомленнях. В когось ще було таке ? Переживаю щоб в консульстві не відмовили в прийомі
    1 Reply Last reply
    0
  • t760637103T Offline
    t760637103T Offline
    Yuliia Translator
    wrote on last edited by
    💎Переваги співпраці зі мною як перекладачем:💎 ✍️1. Досвід роботи: працюю перекладачем із 2008 року. ✍️2. Маю профільну освіту та кваліфікацію, а не просто гарно знаю мову ✍️3. Сертифікат члена перекладацької асоціації ATIS(Саскачеван, Канада): в афідавіті перекладача, який додається до перекладу, я завжди вказую свій реєстраційний номер в Асоціації. Будь-хто, кому потрапить до рук виконаний мною переклад ваших документів, буде впевнений, що переклад виконано кваліфікованим фахівцем. ✍️4. Рекомендації та позитивні відгуки від моїх клієнтів є важливим показником якості моєї роботи. ✍️4. Спеціалізація в галузі: фокусуюся саме на перекладі документів для імміграції, а також на перекладі юридичних та медичних документів. ✍️5. Дотримання термінів: стандартний термін виконання перекладу 1-2 робочі дні без втрати якості роботи. ✍️6. Конфіденційність: дотримуюся конфіденційності і забезпечую захист вашої інформації. ✍️7. Додаткові послуги: опрацювання сканів та фото ваших оригінальних документів. Навіть якщо вони не найкращої якості, я зроблю так, щоб в перекладі все виглядало солідно (без додаткової оплати). ✍️8. Прозорі ціни та знижки: всі ціни вказано на вебсайті prof-translation.com. В мене відсутня цінова політика «від [маленька сума] за сторінку», яка часто для клієнта виглядає привабливою на перший погляд, а потім виливається в суттєву вартість одного документа (бо, «в вас тут оригінал нерозбірливий, складні таблиці чи форматування і т.д.») ⚖️Вибір перекладача є важливим рішенням, і ретельний підхід до цього процесу допоможе вам знайти фахівця, який забезпечить високоякісний та точний переклад ваших документів. Звʼязатися зі мною можна 💬написавши мені в особисті повідомлення, ✉️на емейл [email protected] або через форму на сайті 🌐prof-translation.ca Ваша Юлія Михайленко 🩵💛
    1 Reply Last reply
    0
  • t1933412997T Offline
    t1933412997T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Буде набагато складніше. Раніше у вас було те що називається fixed income, а тепер буде variable. Зазвичай variable income рахується середньо арифметично за два останні роки по T4 чи Notice of Assessment. То краще купити дім до переходу на цю позицію. Після переходу стане складніше, треба буде просити виключення з загальних правил в банках, на що вони не завжди готові йти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natali
    wrote on last edited by
    Підкажіть, при оформленні заяви на доставку паспорта в DHL показує адресу в Оттаві, посольства на Сомерсет чи вірно це чи потрібно якось змінити адресу на Меткалф?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6645270317T Offline
    t6645270317T Offline
    ...
    wrote on last edited by
    Привіт усім, хтось знає, як продовжити візу? У нас є дозвіл на роботу до 2027 року, але віза в паспорті закінчиться через 1 рік? дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t203353563T Offline
    t203353563T Offline
    Nata Sol
    wrote on last edited by
    Всем привет. Подскажите, пожалуйста, с чего начать: у дочки заканчивается паспорт и визитор рекордс в 2025. Заранее спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitaliy
    wrote on last edited by
    А хто знає як вони перевіряють з якої я провінції?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5513663946T Offline
    t5513663946T Offline
    Olha Olha
    wrote on last edited by
    Робити новий паспорт, або за 2 місяці продовжити діючий
    1 Reply Last reply
    0
  • t7229414040T Offline
    t7229414040T Offline
    Sworks Peps
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, якщо Резерв + видав інфу- Не на обліку . Як подовжити паспорт у такому випадку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Бо треба додати підтвердження проживання в Канаді
    1 Reply Last reply
    0
  • t398714212T Offline
    t398714212T Offline
    Альвіна
    wrote on last edited by
    Добрий день! Порадьте, будь ласка, репетитора з англійської мови який може підготувати до CELPIP тесту Дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    R
    wrote on last edited by
    Чи можливо сформувати у Дії військово-обліковий документ з адресою проживання в Канаді, бо там стоїть зараз українська. І як це зробити? Бо коли пробував, то можна поміняти лише між областями України, але іншу країну не обирає.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitaliy
    wrote on last edited by
    Ну підтвердження проживання це візітор рекорд. Чи я не правий. Я просто небачу нічого що може підтвердити мій реальний адрес. Хто подавав документи на паспорт дитині в Едмонтон відгукнуться будь ласка які у вас питали документи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    Тут все платят налоги И даже 40-50 летние еще 30 лет будут платить. Судя по контингенту который я наблюдаю в Торонто, ну тут не самые образованные и талантливые а я бы сказал все подряд. ))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    R
    wrote on last edited by
    І чи можна показати тільки QR-код з дії, а не з резерву. чи нададуть тоді послугу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Напишіть на електронну, щоб було підтвердження, але напишіть, що подавала мама
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ну колиробили КУАЕТ, то всі хотіли щоб як найшвидше. Канада спростила все що могла, і дала Українцям тимчасовий прихисток на час війни. Про ПР поки що не йшлося.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    36028
    wrote on last edited by
    Добрий вечір.Будь ласка,підскажіть контакти вашого адвоката,в нас подібна ситуація.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5418250026T Offline
    t5418250026T Offline
    Olena Fedorova
    wrote on last edited by
    Ні, ці суми не потрібно вказувати ніде.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.