PR CUAET
-
Нема там такого або при наймі я цього не бачу по лінку вище 🤷♀️
-
Я не перевіряла, але якщо в візітор рекорді в вас ще українська адреса, то так :) мені здається ті, хто їздив в штати так і робили, вказували адресу готелю або друзів 🤷♀️ але я ще в Едмонтоні не була жодного разу 😅
-
В списку є документ що підтверджує канадську адресу: договір оренди, водійське посвідчення/канадське id. Не знаю чи у візітор рекорді пишеться ваша адреса проживання в Канаді.
-
Есть страны которые уже «очертили путь» вроде как
-
Так і для дорослих такого не бачу edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
А, ну може для дітей це не потрібно 😄
-
Для дорослих точно було. Навіть в списку що є в закріплених повідомленнях воно є. Будьте з цим уважні бо без наявності якихось документів можуть відмовити у прийомі документів на виготовлення паспорту.
-
Цікаво 🤔 Зараз перевіла Отаву задля цікавого і там також нема canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Це загальну кількість заявок на програму озвучували здається. Не тільки по українцям. Зараз начебто біля 45к говорять
-
Я теж зайшла ще на Оттаву глянути і теж побачила, що немає. Але влітку точно в Оттаві це було, бо я, коли подавалася на свій паспорт, то робила також копію канадського водійського посвідчення, щоб було підтвердження адреси. Тому краще мати щось з собою для підтвердження канадської адреси.