PR CUAET
-
Так і для дорослих такого не бачу edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
А, ну може для дітей це не потрібно 😄
-
Для дорослих точно було. Навіть в списку що є в закріплених повідомленнях воно є. Будьте з цим уважні бо без наявності якихось документів можуть відмовити у прийомі документів на виготовлення паспорту.
-
Цікаво 🤔 Зараз перевіла Отаву задля цікавого і там також нема canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Це загальну кількість заявок на програму озвучували здається. Не тільки по українцям. Зараз начебто біля 45к говорять
-
Я теж зайшла ще на Оттаву глянути і теж побачила, що немає. Але влітку точно в Оттаві це було, бо я, коли подавалася на свій паспорт, то робила також копію канадського водійського посвідчення, щоб було підтвердження адреси. Тому краще мати щось з собою для підтвердження канадської адреси.
-
Доречна порада! Добре, що про це мова зайшла, а то я б і не подумала про це. А тепер зроблю копій про всяк випад всього, що є 😅
-
Так якщо переходити з full time to contract job більшість банків хоче бачити 2 роки доходу. Проте, в залежності від програм, є банки які готові розглянути дохід при зміні роботи якщо ви в тій самій сфері і не міняли професію ( за умови що робота в професійній і затребуваній сфері- як наприклад медсестра чи інженер і таке інше)
-
Я подавала документи на паспорт в жовтні. Ось список на той час