PR CUAET
-
То было в Новой Зеландии по воссоединению. В Австралию кто угодно мог поехать. Всего 4000, но не только родственники youtu.be/XW8Ae08whQs?si=H_B_--QsbEbhr8vJ
-
І то - лише до 31 березня 2025
-
Вже ні до якого. Зараз лише платно, $255
-
Може, помилилася. Але 4000 - це не 200 000
-
225$ до 31 .2025 для українців ,а що дальше ?
-
В резерві мало би бути так само. Тільки змінити адресу на канадську в резерві ви можете тільки під час ПЕРШОГО входу в програму. Потім це зробити неможливо буде.
-
Ніхто не знає
-
Так є, Австралія всім роздала ПР. Але там всього 4000 людей було
-
Схожа ситуація. Мій виготовлений, але не доставлений ще 26.09 :((
-
10к в рік
-
Я правда не знаю чи в ці цифри попали заявки які ще немають номеру. Хоча по гуманітарній, це впринципі не супер великий шмат мав би бути (3-4 місяці)
-
Ну в нас також були програми де всім хто під певне стихійне лихо або певні регіональні проблеми попав, але там також було по пару сотень чи тисяч. Нас всетаки 200к+ тут. А потенційних тримачів КУАЕТ ВП 300к+, а КУАЕТ віз, які теоретично ще до року могли б приїхжати ще додаткових 700-800к
-
Що це означає?
-
Чи знали ви про інші доставки раніше ? Що збираєтесь робити ? Бо я на роздоріжжі
-
А що буде, якщо у резерві залишиться українська прописка? Чим це загрожує? чи нададуть послугу у консульстві чи можуть не надати?
-
Тут люди пишуть що отримували за 13 днів з DHL,а в консульстві я бачила людей які вже чекають 10 місяців
-
Вона пошуткувала) Це пришвидшує на 1-3 місяці....
-
Чек оплати за рент, ІД, драйвер ліцензія, договір з лендлордом... Будь що де є адреса.
-
При прийомі документів я питала консула за DHL. Вона відповіла, що не бачить в цьому сенсу. Мовляв, це лише на 1-1,5 тижні пришвидшить отримання паспорта.
-
С такими ноутсами получил недавно Артём в нашей группе АIP
12 Jan 2024, 17:45
358783/446691
5 minutes ago