PR CUAET
-
При прийомі документів я питала консула за DHL. Вона відповіла, що не бачить в цьому сенсу. Мовляв, це лише на 1-1,5 тижні пришвидшить отримання паспорта.
-
С такими ноутсами получил недавно Артём в нашей группе АIP
-
По гуманітарній це тижні насправді, бо там с.10 дуже вузька бо як такий список обовязкових документів мізерний
-
Продублював для вас вчорашній пост..
-
Якщо в Едмонтон то майже обов'язково. В Оттаву і Торонто диппошта приходить краще і частіше. Але теж це досить суттєво пришвидшує доставку.
-
Столько адвокатов подают гуманитарные кейсы и никто не знает что значат ноутсы???
-
Те що історія більше тягне на біженство ніж на гуманітарну
-
Паспорт зараз виготовляють за 7-12 днів. Головне це доставка. Якщо чекати диппошту, то це від 3 до 6 місяців. Якщо DHL то тут є три етапи після замовлення доставки. 1. Як швидко консульство підтвердить доставку і МЗС передасть паспорт кур'єру. Від 1 до 4 тижнів. 2. Доставка з України в консульство. Від 7 до 14 днів. 3. Внесення в базу даних паспорта вашим консульством. Від 1 тижня до .....не знаю скільки. Так що рахуйте самі що краще вибрати.
-
Пам'ятайте що у 2022 переважно подавалися ті хто мають тут родичів, тому там само по собі ймовірність позитивного рішення була вища. Але як вчора хтось зазначив загальна картина буде відома лише коли опрацюють більшість заявок. Це як на виборах - один регіон не має значення
-
Чому ?
-
За 13 днів DHL доставить в консульство. Від доставки до отримання може пройти багато часу....
-
Це питання до тих хто вам відповів)
-
Ті самі дані, тільки вже в порівнянні з усіма іншими. Ну але вже видно що статистично у нас кращий розклад ніж в середньому. А також що ми були статистично неважливим потоком в 2022, стали 10% гуманітарної в 2023, і тепер 1/4 всіх заявок - Українці
-
В іншій гілці Продовження WP, візи - в закріплених є відео
-
Тоді чому мені відповідали з консульства Едмонтона , що паспорти в Торонто?
-
Я маю на увазі загальну кількість поданих заявок, що подані чи в роботі на даний момент по програмі гуманітарній.
-
Розумієте, гуманітарні програми настільки індивідуальні що тут не мало що можна сказати. Реально що відбувається можна лише відкривши весь файл, там все офіцер розпису, але як розпису так і рішення дає. Дуже часто вони спеціально використовуючи свою внутрішню лексику щоб в суді потім це проти них не використали
-
Щоб всі розуміли. Диппоштта приходить тільки в посольство України в Оттаву. Потім з консульства їде хтось в відрядження і привозить все з посольства... Тому така різниця... Останній раз в Едмонтон привезли зразу три доставки диппошти...
-
Дякую Прочитаю про все це у вчорашніх дописах В мене таке враження що ми тут з слотами ,доставками паспортів ,вступами у виші якісь лабіринти чи квести проходимо
-
У него такой
12 Jan 2024, 17:45
358801/446691
3 minutes ago