PR CUAET
-
Паспорт зараз виготовляють за 7-12 днів. Головне це доставка. Якщо чекати диппошту, то це від 3 до 6 місяців. Якщо DHL то тут є три етапи після замовлення доставки. 1. Як швидко консульство підтвердить доставку і МЗС передасть паспорт кур'єру. Від 1 до 4 тижнів. 2. Доставка з України в консульство. Від 7 до 14 днів. 3. Внесення в базу даних паспорта вашим консульством. Від 1 тижня до .....не знаю скільки. Так що рахуйте самі що краще вибрати.
-
Пам'ятайте що у 2022 переважно подавалися ті хто мають тут родичів, тому там само по собі ймовірність позитивного рішення була вища. Але як вчора хтось зазначив загальна картина буде відома лише коли опрацюють більшість заявок. Це як на виборах - один регіон не має значення
-
-
Я маю на увазі загальну кількість поданих заявок, що подані чи в роботі на даний момент по програмі гуманітарній.
-
Розумієте, гуманітарні програми настільки індивідуальні що тут не мало що можна сказати. Реально що відбувається можна лише відкривши весь файл, там все офіцер розпису, але як розпису так і рішення дає. Дуже часто вони спеціально використовуючи свою внутрішню лексику щоб в суді потім це проти них не використали
-
Це як естафетна паличка. Паспорти прибули до Оттави, там відсортували все що не Оттава і передали далі - у Торонто. Там відсортували все що не Торонто і передали до Едмонтону.
-
Тут явно що кейс більше на біженство тягне на основі дискримінації. З одного боку це може бути чиста відмова, бо чітко вказано що переслідування і дискримінація не можуть бути чинниками для H&C, з іншого боку є , судові рішення що навіть за таких обставин офіцер має прийняти до уваги той факт що в країні негативні умови проживання для цієї людини. І я знаю кейси які б підходили більше на біженство але мали позитивне рішення по гуманітарній. Наразі я думаю уряд розуміє що відмова по гуманітарній призведе до збільшення кейсів по біженству. А це геть інші затрати для держави