PR CUAET
-
Немає за що дякувати :) насправді гуманітарна програма зараз стала політичною тому у 2024 році почали робити дуже ретельний тріаж щоб мінімізувати позиви до суду, щоб показати що не роздають ПР всім підряд. Бо ж вибори, наразі шуму навколо імміграції багато тому додатковий не потрібні
-
Ті самі дані, тільки вже в порівнянні з усіма іншими. Забрав %, так як рішення приходять по файлах які були подані як в тому ж так і в інших роках, вони не показують реальної картини Ну але вже видно що статистично у нас кращий розклад ніж в середньому. А також що ми були статистично неважливим потоком в 2022, стали 10% гуманітарної в 2023, і тепер 1/4 всіх заявок - Українці Також варто розуміти, що кількість заявок в роботі швидше за все більша, тому що ці дані пораховані мною, при умові нульового беклогу до 2022го (що не є таким, але його реальної величини я не знаю) Додатково, те що переважна більшість кейсів ще в роботі, означає що статистично значимого висновку щодо успішності Українських кейсів зробити неможливо, так як ми бачимо менше 10% результатів на разі. Тобто може бути і таке що відмов буде 90%, і таке що 50%, і таке що 10%
-
Даже если вы останетесь в той же сфере, например был электрик и остался электриком, вам скорее всего откажут, потому что 2 года это мало, но через год заплатив налоги есть шанс. Если у вас есть 20% на первый взнос, то есть альтернативные банки которые имеют специальные программы для таких случаев, там можно подаваться через 6 месяцев, брать ипотеку на год, а через год или два перейти в нормальный банк.
-
Якщо перевести з консульської мови на нашу то це значить "кінець березня" 😅
-
Я була retail supervisor, а стала Condominium Manager Assistant. Схоже простіше повернутися в Рітейл, в цьому випадку потрібно відпрацювати 3 місяці?
-
Отказов 90% быть тоже не может
-
Скажите, пожалуйста, а какое различие между study permit и visitor record? Нам с мужем я продлила ворк пермит (20.11.2024 подача, 06.12.2024 апрув, дали на 3 года). Теперь думаю о детях. У них пермиты до 03.2026 и я не могу определиться что им лучше сделать и делать ли это сейчас пока есть возможность продлить Заранее спасибо за ответ
-
Предыдущий опыт украинцев по этой программе/количество разочарованных людей
-
Мой слот на 7е января на 12:00 отменился Ловите
-
Поймал слот в Оттаву на понедельник