PR CUAET
-
#Втілюємо_дитячі_мрії #ВеликіСерця Попри обстріли🚀, відключення світла та інші труднощі - продовжуємо бути #посланцями_добра та здійснювати мрії хворих діток🧡 Завдяки друзям планшет отримала наша підопічна Євгенія з Кельменців🙏 Нижче додаю її щемливий лист святому Миколаю🎅 "Дорогий, святий Миколаю! Я знаю, що зараз у дорослих і діток є лише одна мрія, щоб не було війни у нашій державі, щоб всі були здоровими та щасливими. Я навчаюся у 5-му класі на "відмінно", ходжу на танці. Мрію багато подорожувати і дуже хочу планшет 📲, щоб робити гарні світлини на памʼять та виконувати домашні завдання. я дякую тобі, що ти існуєш і що здійснюєш дитячі мріі☺️" #місія_добра #світлі_справи
-
Всім привіт ! Потрібні послуги нотаріуса в Калгарі.
-
А якщо мій НОК вимагає по ЕЕ англійську clb 7, я зміг на 6 тільки здати. Відповідно в ЕОІ вказав АОS, так як там менші вимоги по англ. Питання наступне, якщо прийде запрошення і скажуть подаватися по ЕЕ, чи означає це, що я буду вимушений перездавати англійську на вищий бал?
-
Якщо б знайти кількість одобрених кейсів по цій програмі за 22 і 23 рік на відкритих офіційних ресурсах, то відразу побачимо, чиї дані вірні)) Мені в останніх даних дуже мало в принципі самих заявок. Хоча відсоток одобрення за останній рік уже кращий)