PR CUAET
-
Тобто наявність нац Айді необов’язкове у дитини з 14 років при подачі на закордонний паспорт?
-
Id при наличии
-
Огромнейшее вам спасибо!!
-
Дайте,будь ласка,посилання на інстаграм ваш
-
Автоматично не скасується
-
Дякую за зацікавленність, приємно. Скинув в приват.
-
Дякую за відповідь! Хочу спробувати, а раптом пощастить з Едмонтоном🙏
-
Також починаючи з 17 грудня можете перевіряти слоти від яких люди відмовляються або не підтвердили ТАКОЖ (можливо) повернуть щоденні викладування слотів 12 штук на день
-
Так ніхто й не говорить, що вона лише для білих. Звідки ви це взяли?? Я говорю про швидко переважаючу одну етнічну групу емігрантів згідно останніх даних і правдивість цих даних помітно неозброєним оком. В усякому разі в GTA. Ви в цьому нічого не бачите негативного - ок. Але в ту ж Індію чомусь не поїхали, а обрали мультикультурну Канаду. Та тут немає про що сперечатись чи обговорювати. Різні погляди і думки на одну й те ж питання - це справді круто. Та й гілка не для таких обговорень 🙃
-
У мене була черга в Едмонтоні, потім зловила слот в Оттаві на 23.05, потім зловила слот в Едмонтоні на 26.05( при цьому всі ці позиції лишались дійсні в моєму кабінеті). Потім я відмінила слот в Оттаві, і от за один день до збою сайту, мені прислали запрошення по е черзі в Едмонтон на 10.01, тож я його прийняла. Зараз у мене світиться обидва слоти в Едмонтон, січень і травень. Поки не ризикую відміняти травень.
-
Прийняли без питань
-
Всім привіт) Якщо хтось надсилав IRCC запит на виправлення помилки в е-копр, поділіться досвідом будь ласка. Чи перевипускають вони документ і чи впливає це якось на карту і статус?
-
Вітаю, якщо потрібна буде допомога пишіть в особисті, робимо за 4-5 тижнів
-
Дякую
-
В письме приглашении будет сказано, что вы должны соответствовать условиям той программы на которую подаетесь, поэтому либо нужно будет пересдать англ. Если вы не пройдете по ссылке доя принятия приглашения, через 30 дней опять вернетесь в пул EOI
-
Хтось отримував слот по е-черзі, за останній час?
-
Дякую за відповідь! Мене цікавить indoor playground. Кількість 1 штука. Вартість 45-60к USD.
-
Если брать Европу, то они специально стали принимать беженцев наших не как беженцев, а ввели визы толерантности. Потому, что понимали, нас много, а срок жизни в стране по этим визам не идет в счет пмж. Они перестраховались. Вот в Канаде об этом не подумали, и теперь не знают, что с нами делать. ИМХО, поотказывают большинству и расфасуют по экономическим
-
Підкажіть, можливо знаєте, те саме питання але по коледжах в Онтаріо, які хороші для навчання computer science?
-
Доброго ранку. Дівчата, якщо ми приїхали в 23 році, а отримаємо пр наприклад в 26. То через скільки років можна подаватися на громадянство? Через 5 років після пр? Я чула, що той час який ми в Канаді якось зараховується але не повністю.
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago