PR CUAET
-
Коли тільки приїхали, подавали на gst, ccr, ccb та казали, що треба вказувати, я вказала 🤦. Хоча, коли надсилала поштою вже після 18 міс, надавала експланешнен, де було написано, що ці гроші це допомога по куает. Ех, треба дзвонити їм, може виправлять та мої дитячі трохи збільшаться...
-
Дякую Margo, отримали 2 довідки з Чеської репупліки. Все чітко і без помилок. Рекомендую ☺️
-
Ольга [5033331068] попереджений (2 з 3). Причина: звинувачення в расизмі
-
Доброго дня, хто знає розклад отримання паспортів в Оттаві? Дякую
-
Дякую!
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
😉😌😌😌 Він мріяв про спокійне життя в передмісті Києва, але війна змінила все. Костянтин, громадянин Казахстану, став тим, хто рятував інших. Його казахський паспорт відкрив шлях через ворожі блокпости, а його серце — шлях до свободи для сотень людей. 🎥 Воєнна драма «Буча» розповідає реальну історію мужності та людяності, яка розгортається на тлі трагедії. Діалоги, засновані на перехоплених розмовах окупантів, і режисерський дебют Станіслава Тіунова роблять цей фільм гострим, щемливим і правдивим. 💔 Це більше, ніж кіно. Це пам’ять, біль і гордість, які має пережити кожен. Цей фільм про “зрозуміти, відчути, ніколи не пробачити”. Дивіться у грудні в кінотеатрах Канади. 🎫 Квитки за посиланням: linktr.ee/filmhive_tickets #буча #bucha #фільмбуча #українськекіно #filmhive
-
Супер спасибо большое ! Сразу полегчало А мне стоит какой-то слот в посольстве искать чтобы паспорт выслать им или можно просто заявку оформить и все ? И как-то там паспорт им по почте отправить куда скажут
-
Добрый день Подскажите пожалуйста верно ли я понимаю свою ситуацию Переживаю что что-то не так и что-то может не выйти поэтому пишу всем тут Я приехала в Канаду до 31 марта 2024 года Получила пермит до конца паспорта (октябрь 25 года) Уехала назад из Канады, сделала новый паспорт и решила закрывать все вопросы в Польше Теперь думаю о переезде окончательном но боюсь что не продлят мне документы Я правильно понимаю что я попадаю под категорию людей которые должны подать заявку на продление ворк пермита до 31 марта 2025 года будучи в Канаде ? Визу выходит они тоже мне обновят на 3 года вместе с пермитом в новом паспорте уже? Планировала приехать в самом начале марта Заранее спасибо за ответ