PR CUAET
-
слушайте умного человека.
-
Доброго дня. Не служив, приписного немає - можна їхати з Канади?
-
Добрий день.Скажіть, які приблизно терміни від здачі біометрії до дозапитів різних?
-
Доставку замовила 28.11, як тільки статус помінявся на виготовлено.
-
Я в BC нахожусь
-
Тим, хто вже подався або міркує над LMIA. Нарешті, позитивно закінчилась моя епопея з отримання LMIA to support PR application. Нижче наведено таймлайн. Грудень 2023 - job advertisement на job bank, indeed та ще на одному ресурсу протягом 4х тижнів. Січень 2024 - перша заявка. Відмова після 5-7 днів через різницю у заробітній платі в job advertisement та моєї на той день(отримав підвищення за місяць) Січень 2024 - job advertisement на job bank, indeed та ще на одному ресурсу протягом 4х тижнів з коректно вказаною заробітною платою. Лютий 2024 - друга спроба подати заявку на LMIA. Відмова після 7-10 днів через нестачу скріншотів advertisement на job bank 🤦🏻 Березень 2024 - третя спроба подати на LMIA. Цього разу успішно. Довгих 10 місяців очікування. Грудень 2024 - офіцер, що розглядає заявку виходить на зв'язок. Задає багато питань та просить оновити дані (proof of ongoing job advertisement, business license, CRA forms). Опрацювання оновленої інформації та позитивний результат за три дні. Виданий на рік(усюди згадують півроку). P.S. Якщо довелось би робити знову, то вибрав би закритий work permit, замість PR application. Так, це коштувало би $1000, але значно прискорило би процесс(десь вдвічі). Усім успіху!
-
А зачем Вы внутренний паспорт прикладывать, где он требуется?
-
Вітання! Підскажіть: ми(сімʼя) приїхали 1 квітня 2023, побули 1,5 міс; потім поїхали з Канади, приїхали в вересні 2023 і тепер постійно тут. Чи правильно я розумію, що треба 1,5 + 16,5 міс рахувати для подачі на дитячі виплати? І чи потрібно відмінусовувати, якщо виїжджав у відпустку на тиждень? Дякую за відповідь 😘
-
Є офіційні цифри надані IRCC по кількості заявників на кінець лютого 2024 - біля 2000 і на кінець програми жовтень 2024 - біля 18000. Я думаю ці цифри кажуть самі за себе і добре видно за який період найбільше було заявників. На жаль, на даний момент вони ніяк не можуть навіть АОР видати 2000 (поданим до лютого 2024). І майже за рік 200 ПР із 18000, рахуйте скільки часу займе розгляд, звісно якщо нічого не зміниться 🥴
-
Не можна
-
Один раз було таке, що з Кишинева рейс своєчасно не вилетів до Варшави. Автоматично, на рейс до Торонто не встигла. Авіакомпанія LOT безкоштовно доправила всіх учасників події до готелю с вечерею та сніданком і потім кожного доставила на таксі до необхідного рейсу. Майже всім хто летів до різних міст Канади були надані квитки вищого рівня: преміум економ та бізнес-класу.
-
Хіба ви взагалі можете створити профайл ЕЕ без англ слб 7? Там же не пропускає
-
Где именно, в какой программе? В Express Entry этого нет