PR CUAET
-
Почему все говорят о 200 тыс. Люди не сидят на месте. Много уже получили по поовинциальным, многие подались по reunification. Мне кажется половина будет с пр в этом году точно. Не все сидят ждут гуманитарку как мы с вами
-
З України до дому точно ні. З консульства до дому наче можно, бо тут було пара таких історій
-
надсилали нові перміти через web form
-
Всем добрый день подался на PR еще 11 февраля вот до сих пор не получил AOR это нормально?
-
Ні, рекомендації не маю. Саме тому і попереджаю. Друга кинули так, оплатив роботу, а адвокат перестав виходити на зв'язок.
-
На сайті консульство є інструкція. Переходите за посиланням на сайт DHL, заповнюєте форму, оплачуєте доставку. Заповнюєте заяву про відправку паспорта DHL. Потім на email консульства відправляєте чек про оплату dhl та заповнену заяву.
-
1. Якщо дитина народжена в Канаді, чи може це бути позитивним фактором для отримання постійного проживання для її сім’ї? 2. Якщо дружина має український паспорт, а чоловік не має українського громадянства і приїхав до Канади за візою CUAET, при цьому у нього є сестра з канадським громадянством, чи може це допомогти у поданні заяви на постійне проживання? 3. Я не дуже добре розмовляю українською, але моя мати — українка. Будь ласка, якщо у когось є інформація, поділіться зі мною. Я справді розгублена.
-
Вітаю Підкажіть, будь ласка Мала візу звичайну візіторську станом на літо 22 року (віза була з 19 року), коли при вʼїзді в Канаду отримала ворк перміт з позначкою cuaed. З Канади за цей час виїжджала. Зараз маю намір продовжити ворк перміт і влітку переїхати в Канаду. При заповненні форми по прильоту треба зазначити, що моя мета перебування - робота (оскільки є ворк перміт) чи візит (бо віза звичайна візиторська)? Чи це взагалі буде питанням при подачі на продовження ворк перміту?
-
Все що ви описали- то є добре. Але більш важливо визначитись з програмою імміграції. Дана програма наразі закрита. Зверіть увагу на економічні стріми. А якщо сильно розгублені візьміть консультацію у спеціаліста
-
Atlantic immigration program