PR CUAET
-
Знаю английский, по щелчку пальцев нашел работу. Могу сложить 2+2
-
Ну вы апеллируете тем что мы «не достаточно хороши», не достаточно уникальны.
-
Давайте не будем прямо уж возлагать всю вину ответственности на меня. Я могу и сам рассудить и увидеть как сюда люди приезжали и как оставались и могу оценить их уровень. Основная причина почему мы идем по гумманитарке - переполненность системы и повышенная конкуренция. Не то чтобы мы были не умехи какие нибудь. Мы набираем хорошие балы Это просто такой период, в котором разобраться должны политики
-
А хтось тут з номінацією може поділитися інформації про подальші кроки , мої дії під отримання номінації: в IRCC accepted номінацію, бали змінилися, тепер чекати на запрошення на подачу і далі загальні умови і інструкції?
-
t.me/prcuaet/19036/384787
-
Доброго дня. В біографії протягом останніх 10 років існують багато країн в тому числі досить екзотичних ( в плані отримання якихось документів) в яких я проживав до 6 місяців, в основному 4-5. Чи потрібно мені намагатися дістати справам про відсутність судимості з цих країн перед подачею на PR. Цікавлять реальний досвід, можливо ц когось подібна ситуація і ці справи до запитували. Дякую
-
Так чому саме до Канади, а не до Європи? Як з точки зору офіцера я бачу що ви можете легко йти по економічній програмі, а також легко знайти себе десь в іншій країні наприклад в європейській. Тож у вас немає якоїсь унікальності для гуманітарної програми чи для Канади.
-
Для гуманитарной программы не нужна уникальность
-
И так как затуп с января, кто-то явно ещё и в декрет ушел
-
Ну лукс лайк всем стримом занимается ~2 человека 😂
-
При подачі на PR, подається як national ID, в розділі Identity and civil status