Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 919.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t559390555T Offline
    t559390555T Offline
    Andrew Ocean
    wrote on last edited by
    Доброго дня. В біографії протягом останніх 10 років існують багато країн в тому числі досить екзотичних ( в плані отримання якихось документів) в яких я проживав до 6 місяців, в основному 4-5. Чи потрібно мені намагатися дістати справам про відсутність судимості з цих країн перед подачею на PR. Цікавлять реальний досвід, можливо ц когось подібна ситуація і ці справи до запитували. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    Так чому саме до Канади, а не до Європи? Як з точки зору офіцера я бачу що ви можете легко йти по економічній програмі, а також легко знайти себе десь в іншій країні наприклад в європейській. Тож у вас немає якоїсь унікальності для гуманітарної програми чи для Канади.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    Для гуманитарной программы не нужна уникальность
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Богдан Масляев
    wrote on last edited by
    И так как затуп с января, кто-то явно ещё и в декрет ушел
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Богдан Масляев
    wrote on last edited by
    Ну лукс лайк всем стримом занимается ~2 человека 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Це не тема гілки. Будь-яка полеміка не по темі в гілці флуд. Дякую за розуміння!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii Kosheliev
    wrote on last edited by
    При подачі на PR, подається як national ID, в розділі Identity and civil status
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    R
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Не виправив. Але написав на підтримку у дії але вони не відповіли ще, вже тиждень чекаю відповіді. Думаю що тільки в резерві можна зробити при першому вході.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5513663946T Offline
    t5513663946T Offline
    Olha Olha
    wrote on last edited by
    Та ні нічого не потрібно
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Був опис десь пів року тому, можете пошукати по ключовим словам чи просто перегортати, тут не так багато пишуть)
    1 Reply Last reply
    0
  • t261760090T Offline
    t261760090T Offline
    Elena 🩵💛
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста, если подавать на продление WP для себя, то нужно загрузить подтверждение фин.достатков. Можно ли загрузить скриншоты конвертированные в PDF, с приложения ScotiаBank? Не найду в приложении как там сделать выписки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan
    wrote on last edited by
    10 процентов уехали, те кто только за 3к приехал, плюс 10 процентов уехали из за того, что канада не зашла. Это минимальные цифры. На самом деле ни о каких 200к не идёт и речи, максимум 150к осталось куаетчиков. Из них уже многие с пр.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1006050362T Offline
    t1006050362T Offline
    Yuliia GRAD
    wrote on last edited by
    Вам відповіли? Теж цікавить, але думаю що просто розвод якийсь
    1 Reply Last reply
    0
  • t261760090T Offline
    t261760090T Offline
    Elena 🩵💛
    wrote on last edited by
    может подтверждение фин.достатков нужно только если подавать на продление для детей.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1075566187T Offline
    t1075566187T Offline
    NaNa
    wrote on last edited by
    Згідна на 100%. Я теж не розумію для чого нагнітати ситуацію кількістю людей. Я спілкуюся з дуже великою кількістю людей, які приїхали по КУАЕТ. Кожна 4-5 сім’я або вже з ПР, або подалися по родинній програмі і очікують на апрув, котрі вже почали потроху надходити. Немає ніяких 200 тисяч. Велика кількість людей повернулась назад дл Європи, чи навіть в Україну. Якщо б я свого часу послухала знайомих, котрі подалися на гуманітарну програму, вже б мабуть була з ПР. Вони його отримали за 8 місяців, подалися в кінці 23 року, влітку 24 вже буди з картами. А я дуже «мудрувала», працювала на жахливій роботі, бо збиралась йти на економічну програму. Так що вірити потрібно реальним фактам, а не статистиці, котрій немає офіційного підтвердження або догадкам та приблизному аналізу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nazar
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! А чи існують коледжі які дають domestic ціну? І бажано онлайн навчання? Щось не можу ніде знайти, знаю що такі точно були. Можливо хтось підкаже? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Друзі!!! В переддень свят звертаюсь до вас по допомогу для Катерини і її дочки Ксенії. Вони приїхали з Одеси 2 роки тому, у жовтні цього року у 16-річної Ксенії стався крововилив у мозок. Дитина перенесла вже кілька операцій і попереду у неї довга реабілітація. Катерина постійно коло дочки, працювати немає можливості на даний час і підтримувати фінансово немає кому ( чоловік залишився в Одесі). Тому прошу вас всіх долучитись до збору коштів і не залишати цю сім'ю на одинці з їхніми труднощами! Створимо для них маленьке чудо 🙏🙏🙏🙏 gofund.me/15040d92
    1 Reply Last reply
    0
  • t523837222T Offline
    t523837222T Offline
    Anna Mykalo
    wrote on last edited by
    Около 300 тыс по оф данным приехало в Канаду. Так что нас здесь все же немало. Многие уехали, но не каждый третий. То есть 200 тыс нас все же наберется. Плюс знаю несколько семей, что приехали в Канаду, не понравилось - уехали, но через полгода условных обратно вернулись в Канаду. Но гуманитарная же не панацея и украинцы идут и по экономическим уже или планируют в ближайшем будущем двигаться в их сторону. Тем более 300 тыс указано людей. Вот даже наша небольшая семья - 3 человека, но заявление на пр - одно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1075566187T Offline
    t1075566187T Offline
    NaNa
    wrote on last edited by
    Так і є. Певна кількість приїхала і залишилась. Певна - приїхала відвідати рідних, побачити Ніагару, ну і звичайно взяти 3 тисячі, ніхто від них не відмовився. Є навіть ті, хто ще не оприділився, особливо молодь без дітей, вони просто продовжують вп на ще три роки, а там буде видно. Є й ті, хто ще чекає на якусь спецпрограму. Є ті, хто вже отримали ПР. Ну і звичайно, як ви кажете, на одну заявку припадає 2-5 людей (сім’ї) Так що видихаємо, набираємось позитиву і розуміємо, що всі хто справді хоче і прагне залишиться, залишаться, як і було сказано на самому початку програми.
    1 Reply Last reply
    0
  • t456582659T Offline
    t456582659T Offline
    Кира
    wrote on last edited by
    Добрый день всем. Может кто-нибудь помочь отправить аппликацию на продолжение визы?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags