PR CUAET
-
В мене так
-
саме так...чекайте виборку PNP, отримуйте ITA і подавайтесь)
-
Я мав на увазі що зараз тільки чекати, як і завжди? Чекати в вміти чекати тут найголовніший скіл)
-
А як тепер ловити слот?
-
а, ну так...маєте рацію....але Вам тепер просто дочекатися виборку і подаватися на федеральний етап на загальних умовах
-
Ну ви великий оптиміст 😄 Якби хочаб один офіцер на кожному етапі розгляду займався тільки даною програмою, то ми б усі побачили це пришвидшення розгляду. Як приклад, перший лист до міністра міграції із пропущеними заявками (їх пропустили, коли давали АОР їх місяцю), так от із ранку до обіду 8 заявок отримало АОР, таку швидкість отримування АОР ми тут за рік не бачили. Як я собі уявляю роботу над нашою програмою, це по остаточному принципу, а саме - є програми які мають строки розгляду або у пріоритеті, і от якщо офіцер виконав план по тим програмам, то на 5-15 хвилин бере наші заявки. Щодо тиші по видачі АОР на протязі майже місяця, то таке ми вже бачили, коли із лютого 2024 по травень 2024, повністю зупинили видачу АОР. Чому вони так роблять не відомо, хоча можливо все-таки є внутрішні строки між АОР і еліджибілиті не більше року, тому і ставляють на паузу видачу АОР щоб не збільшувати строки розгляду до еліджибілиті і порталів
-
Так, я так спочатку і подумав. Але нюанс з нашою програмою в тому що перед подачею на провінційну програму в нас вже мав бути EE акаунт, а там в основному AOS, в якому спочатку отримується номінація потім тільки створюється EE. Саме через це думав що тут люди які отримали номінацію поділяться подальшими кроками. Сам процес подачі на PR вже у всіх однаковий бо він на федеральному рівні
-
не 10 %, а минимум треть уехали. и даже сейчас многие уезжают
-
Так одразу пропонує в чергу стати..
-
Якщо консульство чи посольство видало паспорт, то в органі, що видав пишуть код цього консульства але це не значить, що паспорт видан не в Україні, адже посольства/консульства-це шматок України закордоном 😅
-
кто работает да, но на общих условиях, как оно было до войны. Кто работал там, то в курсе, что и как. Что интегрируют детей, так они всех и всегда интегрируют как бы, даже беженцев на сроке рассмотрения, но для себя, а не для того чтобы оставить. Людей у них своих полно, не обольщайтесь, им нужны рабочие руки на неквалифицированный труд, чтоб вакансии закрыть, куда местные не спешат. Так было, есть и будет. В Канаде с этим проще, между прочим
-
Извините, но можно задать пару вопросов по теме ветки. При заполнении формы 5669 ,в той части где расписываете свое образование и кто ещё учился в советское время ,школа 10 лет . Вы писали в отдел primer 7 лет и в seconder 3 ? Seconder это старшая школа с 8-10 . И второй вопрос, там отдельно расписать где учились после seconder то есть универ и тд . И сам seconder нужно написать в какой школе закончили 8-10 класс ? И если не влазит полное название института, его необходимо сократить до нужного размера ,а полное уже писать где ?