PR CUAET
-
jpg, 5.00 Mb це просто в дужках написаний розмір та формат того документу, який відкриється, якщо клацнути на посилання (синім кольором з підкресленням виділені слова "вимогам якості (jpg, 5.00 Mb)"). Відкриється документ з назвою "Правила фотографування. Державна міграційна служба України". От з ним можете йти в будь-яке місце, де фотографують, показуєте (тільки треба перекласти на англійську мову) і проблем не мало би бути. Бо це і є фотографія на паспорт, як і в більшості країн. А от з роздруковуванням якраз і виникають питання у фотографів, бо цей розмір (10 на 15) для Канади є нестандартним.
-
А подходит?Цена такая приятная.Мы за три фотки отдали 93 доллара🙈
-
*Подавались в вересні
-
Всім привіт! Хочу поцікавитися чи є ще сенс подаватися на DHL доставку? Чи можу просто марно потратити кошти?
-
Так я фоткал на телефон просто печатал там )
-
Ми від руки заповнили.
-
І ще питання про анкету для оформлення паспорта. Її від руки заповнювати? Чи роздрукувати вже заповнену та підписати?
-
Так,анкету на сайті скачати та заповнити.Фото зараз потрібно самим приносити вони його зісканують
-
Роздрукувати потрібно.
-
Якщо замовите DHL ,а доставить диппошта, то вам повернуть кошти.
-
Блин.Вот я🙈И фотик есть и свет.Можно было реально самим дома сделать фото🤣Но так переживала что бы все было правильно что решила сходить в салоне сфотографировать своих
-
На который у вас час слот
-
У вас на 7 утра самолет ? )
-
Благодарю! Единственное что не понимаю, стоит ли объяснять что такое дия для офицеров? И так же копия из консульства - это что, об изготовление паспорта или после того как паспорт уже будет готов (сорри за вопрос, не слышала об этом). Заранее спасибо за ответ
-
Так в Оттаву не потрібно мати з собою фото
-
Ось список необхідних документів для оформлення паспорта в Оттаві особам старше 16 років Не влізло на фото ще «довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП оригінал та копія)»
-
Здравствуйте! Вам ещё не начислили. Поэтому и такая запись
-
t.me/prcuaet/55035/367413 останній абзац.
-
Тому що ще рано? Треба просто чекати?
-
Дія не є документом для Канади. Після виготовлення паспорта його скан заливають в базу МЗС. У консульства є доступ до бази. Треба витребувати цей скан після виготовлення паспорта. Все залежить від вас, ви маєте бути дуже переконливим. Бо надати скан вони можуть але не зобов'язані.
12 Jan 2024, 17:45
359431/445995
5 minutes ago