PR CUAET
-
Всім доброго дня! Пишу свій досвід по отриманні довідки про несудимість з Чехії. Онлайн зробити довідку без особистої присутності не вийде!!! Залежить від того в якій ви провінції живете і шукайте ближче чеське представництво. Я живу у Альберті, значить ближче представництво до мене в Калгарі. Подзвонила до них і записалися на наступний тиждень. Нам сказали взяти з собою паспорт закордонний і свідоцтво про народження. Вже на місці мені дали два папірці, я заповнила документи. Також вони відсканували мій паспорт і свідоцтво про народження і віддали мені ці 4 папірці і сказали, що я повинна самостійно поштою відправити вже в центральне консульство в Торонто. Тобто, вони просто як посередники. Якщо комусь потрібно терміново, то краще їхати зразу в Торонто чи Оттаву, щоб не втрачати час. Також сказали, що коли в Торонто отримають мої документи, то пришлють зразу на електронку спосіб оплати за послуги і тільки тоді почнуть робити мою довідку, яку відправлять спочатку в Калгарі в офіс, а з Калгарі відправлять вже мені.🙄🙄🙄 Скільки це часу займе не знаю, але підозрюю, що довго.
-
Якщо дитина до 22 років створює власну родину, то це вже не "дитина" по імігр.законам і не може подаватися в "комплекті" родинної подачі. А Ваша супруга просто супруга)) вік тут хіба що на ваші бали вплинути зможе
-
Справки о несудимости t.me/canadakaknado/418490, t.me/canadakaknado/418507 - рукописная доверенность без заверения нотариусом, для получения справки о несудимости, заказанной на Госуслугах (РФ). t.me/canadakaknado/468785 - Турция t.me/canadakaknado/468785 - Мексика t.me/canadakaknado/455104 - Беларусь t.me/canadakaknado/442812 - Беларусь
-
Всем привет! #police_certificate #Mexico Из серии сама задала вопрос и вот отвечаю 😇 В Мексике есть полицейский сертификат (Constancia de Antecedentes Penales Federales), его совершенно безболезненно выпускает Secretaría de Seguridad y Protección Ciudadana (SSPC). Онлайн. НО! Это не тот сертификат, который просят в Канаде в качестве police certificate. Правильный этот - Constancia de Datos Registrales. Его выпускает прокуратура (Fiscalía General de la República). По факту это одинаковые сертификаты, разница в том, что первый даётся после того, как вас пробивают по имени и дате рождения, а второй - по вашему описанию и отпечаткам пальцев и ладоней. Как его получить детально написано на официальном сайте (процесс подтверждаю). Письмо из посольства принимают в скане и их вообще не интересовали оригиналы. Только копии. Копии всего: 2 копии письма из посольства), копия чека из банка (и сам чек). Фото должно быть только головы. Без шеи практически, и точно без плеч. Там рядом есть неплохое ателье (photo latina). На сайте этого требования нет, но фото по их официальным требованиям не прокатило (сделала как на паспорт, с шеей и началом плеч). Требование быть без косметики - правда и относятся к нему серьезно (что делать с требованием фоткаться без бороды и усов - для меня загадка). Проверяют и спрашивают. Никакой туши / подводки / тоналки. Никакой ретуши. Сайт с описанием документов: fgr.org.mx/swb/FGR/constancia-de-datos-registrales Записываться на прием не надо, очереди нет, за 30 минут можно все сделать. Они заполняют, снимают отпечатки (пальцев, ладоней 😳), составляют ваш портрет (описательный). Через 10 рабочих дней можно забрать справку. По мексиканским стандартам организация процесса топовая (без иронии). Все четко, понятно, вежливо и тп. Английский отсутствует, все на испанском. Забрать можно самому (только с паспортом, карты резиденства и права не работают) или по доверенности. Доверенность на испанском, от руки + заверенная 2мя свидетелями (подписи 2х свидетелей + скан их паспорта). Итого 4 подписи + 4 скана паспортов (снова уточнили, что именно паспорта, а не любого документа, подтверждающего личность). Если вы делаете справку через консульство Канады в Мексике (можно самому собрать пакет документов и отправить им), то я даже примерно не представляю как можно уместиться в сроки, заявленные IRCC. Канадское консульство в Мехико мне ответило, что справку будут получать 60-75 рабочих дней после получения документов (в Мексике не очень много рабочих дней, завтра, например, очередной выходной 💃). Всем удачи 😊
-
Везіння вже по трошки прикрили. Зараз здебільшого файли, які технічно не попадають під визначення програми, відмовляють, місцями буквально за тиждень. В нас є окрема гілка для обговорення цієї програми, і я в закрепах багато про це в деталях порозписував. До речі в Квебеку ще складніше навіть з гуманітарною, б програма федеральна, і після навіть схвалення федерально, потрібно також схвалення від МіФі (або переїзджати в інше провінцію для отримання ПР)
-
дякую
-
та нє, я сам зараз перейшов до стадіі підготовки до іспиту тому і шукаю якісь рецепти.
-
Значить що гарний результат, високі оцінки
-
Просто взяти перелік своїх обов'язків, знайти NOC з ChatGPT, але потім все одно вивчати що там в NOC в обов'язках вказано. Не треба заціклюватись на одному обов'язку. Консервація це обробка їжи, шукайте все що пов'язано із роботою на кухні. По слову ресторан, кухня, приготування, пакування їжи, перемещение продуктов, складирлвание, уборка рабочего места. Буде перелік варіантів NOC, потрібно передивитись всі, які можуть підійти, та передивитись всі обов'язки які входять в ці NOC і вже створювати офер на основі ціх обов'язків.
-
Based on the information you provided about your roles and responsibilities, your National Occupational Classification (NOC) code would likely fall under several categories, primarily related to management, agriculture, and business development. Here are some NOC codes that could be relevant: 1. For your role as a Director at "Sunrise" Agricultural Company: - NOC Code 0821: Managers in Agriculture 2. For your position as a Business Development Manager/Operations Manager at IMC SA: - NOC Code 0125: Other Business Services Managers - NOC Code 0711: Construction Managers (for your involvement in construction projects) Please note that your specific NOC code may vary depending on the detailed job duties and responsibilities associated with each role. It's essential to review the official NOC guidelines and consult with relevant authorities or immigration experts if you are using your NOC code for immigration or employment purposes.
-
Вітання всім і подяка! Нас уже 4000 участників! За 3.5 місяці! Але і є куда рости з урахуванням скільки приїхало по CUAET і скільки ще приїде)). 1. Прошу ділитися своїм досвідом, проблемами і методами їх вирішення. 2. Також попрошу додавайте сюди своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах і каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. P.s. В чаті багато пересланної та не провіренної інформації, тому будь-ласка все перевіряйте самі, також рекомендую звертайтесь до міграційних экспертів за консультацією (до речі на цьому каналі іх уже 9). Для тих хто незнає - звук повідомлень можна відключити не тільки на весь чат, а і окремо на непотрібні для вас вкладки.